Bil & motor
Data
Butik & affär
Ekonomi
Flytt & transport
Hantverkare
Hundvakt & djurskötsel
Kropps- & skönhetsvård
Musik & underhållning
Resor & övernattning
Restaurang & catering
Städning
Trädgård & markarbeten
Undervisning
Vård & omsorg
Övrigt
 


< tillbaka
 

Pazzi - Italian slow food

Ska man göra riktig pizza kan man inte ta några genvägar och fuska.
Våra pizzor kostar lite mer, men bakas med en stor portion kärlek och respekt för råvarorna.
Mjölet vi använder oss av är av märket Caputo och importeras från Neapel.
Mjölet anses vara det bästa pizzamjölet i världen.
Degen kalljäser vi sedan 72 timmar innan pizzan bakas och gräddas i den uppvärmda stenugnen i minst 450 grader i max två minuter.
Då får man en pizzadeg som är krispig och god med mycket smaker.

Så gör man pizza i Neapel och vi vill inte vara sämre.

Pazzi Södermalm

Östgötagatan 65
116 64 STOCKHOLM
tel: 08-702 10 41
webbsida: pazzi.se




Källa: ArbetsAnnonser.se