Bil & motor
Data
Butik & affär
Ekonomi
Flytt & transport
Hantverkare
Hundvakt & djurskötsel
Kropps- & skönhetsvård
Musik & underhållning
Resor & övernattning
Restaurang & catering
Städning
Trädgård & markarbeten
Undervisning
Vård & omsorg
Övrigt
 


< tillbaka
 

Funderar du på att välja eller byta Assistsansanordnare?

Assistenterna är Vår viktigaste resurs, för att du som Brukare/Kund ska kunna leva som just du vill. Tillsammans skapar vi den optimala assistansen för just dig. Vi gör det genom att vara delaktiga ..
Optimal Assistans i Gbg AB , Göteborg

Vi ser människor förändras!

Kung Rane AB drivs i samma regi sedan 2009, av företaget CR Bengtler AB, som leds av Rickard Bengtler. I företagsgruppen ingår också korttidsboendet Gullmarsgården AB. Kung Rane är en gammal byggnad..
Kung Rane AB , Munkedal

Välkommen till din vårdcentral i Kista

Vi erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. I Sverige finns vi från Ume..
Capio Vårdcentral Kista , Kista

Moment Barn & ungdom är en specialistverksamhet för barn och ungdomars hälsa

Vår bakgrund: Moment Barn & ungdom är en specialiserad del av Moment Psykologi som grundades 2010. Moment Psykologi har tre mottagningar, en intill Observatorielunden i centrala Stockholm, en vi..
Moment Barn och ungdom AB , Stockholm

Omtanke och kvalitet för ökad psykisk hälsa

Vår bakgrund: Moment Psykologi grundades 2010 och är ett psykologbedrivet bolag med två mottagningar, en intill Observatorielunden i centrala Stockholm och en vid Storgatan i centrala Malmö. Vi best..
Moment Psykologi AB , Stockholm

Välkommen till en trygg hemtjänst nära dig

Vi är familjeföretaget som sätter dig i centrum. Vi jobbar i små grupper med låg personalomsättning. All personal har demensutbildning och vi kan garantera vaccinerad personal. En etablerad hemtjäns..
Aurora Omsorg , Stockholm