Bil & motor
Data
Butik & affär
Ekonomi
Flytt & transport
Hantverkare
Hundvakt & djurskötsel
Kropps- & skönhetsvård
Musik & underhållning
Resor & övernattning
Restaurang & catering
Städning
Trädgård & markarbeten
Undervisning
Vård & omsorg
Övrigt
 


< tillbaka
 

Din Vårdcentral Bagarmossen

Din Vårdcentral Bagarmossen ligger ett stenkast från Bagarmossens centrum. Vårt uppdrag är att bedriva primärvård för alla boende i Stockholms län och hemsjukvård för boende i Bagarmossen och Skarpn..
Din vårdcentral Bagarmossen AB , Stockholm

Vård med Kvalité

LI samarbete med Region Skåne, vi har öppnat den 1/11-2017 en ny vårdcentral på centralsstadsdel i Malmö. Du som har luftvägsallergi, astma eller KOL kan få hjälp med utredning, behandling och uppfö..
Lönngårdens Vårdcentral , Malmö

På Mälargården Rehab Center får du rehabilitering som kan förändra din vardag

På Mälargården har vi hjälpt många med olika diagnoser att förändra sin livssituation till det bättre. Hos oss får du möjlighet att förbättra din fysik och lära dig mer om hälsa, träning och din dia..
Stiftelsen Mälargården Rehab Center , Sigtuna

Hälso- och sjukvård

Vi är ett litet företag och kan erbjuda er personliga kontakter med våra distriktssköterskor och sjuksköterskor som är specialiserade inom företagshälsovård, skolhälsovård och som medicinskt ansvari..
JärnaHälsan AB , Södertälje

Godt behandlet

Herlev Hospital er et​ akuthospital i Region Hovedstaden. I samarbejde med praktiserende læger, speciallæger og kommunerne i nærområdet har hospitalet ansvaret for at sikre gode og sammenhængende pa..
Herlev Hospital , Herlev

Vi gör skillnad i människors liv. På riktigt

Med mer än 30 års erfarenhet av kardiologi och medicinteknik är vi idag en av marknadsledarna inom e-hälsa. Vi är en fortfarande en tight och flexibel organisation där beslutsvägarna är korta och va..
Ortivus AB , Danderyd