Bil & motor
Data
Butik & affär
Ekonomi
Flytt & transport
Hantverkare
Hundvakt & djurskötsel
Kropps- & skönhetsvård
Musik & underhållning
Resor & övernattning
Restaurang & catering
Städning
Trädgård & markarbeten
Undervisning
Vård & omsorg
Övrigt
 


< tillbaka
 

Den äldsta trafikskolan i Mariestad

I 86 år har vi på Anderssons Trafikskola utbildat Sveriges nästa förare i Mariestad, kanske är du nästa? Vi erbjuder en stor bredd av utbildningar, både teoretiska och praktiska, tillsammans med sto..
Anderssons Trafikskola , Mariestad

Kunskap - Kärlek - Fred

Alsalamskolan är en fristående förskola och grundskolan F-9 som startade 2003. Vi ägs av Alrisalah Skandinaviska Stiftelse, en ideell stiftelse. Undervisningen på Alsalamskolan vilar på en solid gru..
Alsalamskolan , Örebro

Kreativt lärande i en stimulerande miljö

Tusentals personer har redan studerat här på vår folkhögskola - nu är det din tur! Vill du göra saker som du brinner för? Drömmer du om en meningsfull sysselsättning? Är du sugen på att byta yrke? P..
Fridhems Folkhögskola , Svalöv

Den lilla skolan med det stora hjärtat

Mikaeliskolan är Nyköpings äldsta friskola - en icke vinstdrivande Waldorfskola med start 1986. Skolan drivs av en stiftelse med lärare och föräldrar i styrelsen. Här finns förskoleklass, samt grund..
Stiftelsen Mikaeliskolan i Nyköping , Nyköping

Trafikskola i Göteborg

Almas Trafikskola slog upp sina dörrar i början av 2014. Sedan dess har vi utbildat mängder av elever på B-körkort. Vi har lagt fokus på en trevlig inlärningsmiljö där vi använder oss utav den senas..
Almas Trafikskola , Göteborg