Bil & motor
Data
Butik & affär
Ekonomi
Flytt & transport
Hantverkare
Hundvakt & djurskötsel
Kropps- & skönhetsvård
Musik & underhållning
Resor & övernattning
Restaurang & catering
Städning
Trädgård & markarbeten
Undervisning
Vård & omsorg
Övrigt
 


< tillbaka
 

Städ och Fönsterputs

Städ och fönsterputs: Nicks städ och fönsterputs erbjuder våra kunder allt från professionell flyttstädning, kontorsstädning, hemstädning, byggstädning, fönsterputs. Våra tjänster kan nyttjas av båd..
Nick's Städ & Fönsterputs AB , Örebro

Vi gör din vardag lättare!

GS Städ AB är ett företag som erbjuder allt inom ramen för hushållsnära tjänster för både privatpersoner och företag. Som privatperson kan du med fördel ta del av Rut-avdraget direkt på fakturan, oc..
GS STÄD AB , Nacka

Din städfirma i Strängnäs

Städpulsen är proffs på miljövänlig städning. Vi erbjuder ett brett spektrum av tjänster för hushåll och företag i Strängnäs. Du kan välja på hemstädning, fönsterputsning, storstädning, golvvård, tr..
Städpulsen AB , Strängnäs

Sveriges prisvärdaste städning

Det här utför vi: Vi har en städlista som visar vilka olika moment vi utför, med undantag för individuella överenskommelser. Säkerhetspolicy: I största möjliga mån följer vi Svenska stöldskyddsfören..
Rent Hemma i Stockholm AB , Stockholm

Din städfirma i Stockholm!

Städhuset är en ISO-certifierad städfirma i Stockholm som lämnar garanti på alla städtjänster och RUT-avdrag på priset. Vi är ett väletablerat serviceföretag med över trettio års erfarenhet av städb..
Städhuset i Stockholm AB , Stockholm