Bil & motor
Data
Butik & affär
Ekonomi
Flytt & transport
Hantverkare
Hundvakt & djurskötsel
Kropps- & skönhetsvård
Musik & underhållning
Resor & övernattning
Restaurang & catering
Städning
Trädgård & markarbeten
Undervisning
Vård & omsorg
Övrigt
 


< tillbaka
 

Borås största och bästa städbolag

Damma Och Städa AB erbjuder sina tjänster inom Älvsborg. Vi har godkänd F-skatt, registrerade för moms. Helt ansvarsförsäkrade genom Länsförsäkringar. Vi sköter all RUT ansökan gentemot Skatteverket..
Damma Och Städa AB , Borås

Flyttstädning, röjning, fönsterputsning

Vi erbjuder all sorts av städning och har många nöjda kunder i nästan hela Skåne. Vårt företag är mest rekommenderade företag i Malmö och Lund. OBS! Vi tar inga resekostnader till och från ditt hem...
Klart Rent Malmö AB , Malmö

Flyttstäd 40 kr per kvm Mariestad

Vi flyttstädar för 40:- per kvm. Vi har: Gratis framkörningsavgift inom Mariestad Töreboda och Skövde. Garanti på alla våra arbeten. Ansvarsförsäkring. F-skatt. Om företaget: AnderssonsStäd har funn..
Anderssons Städ , Mariestad

Städ & Flytthjälp

Vi erbjuder tjänster av hög standard inom flytt och rengöring av bostäder, lägenheter, kontor, industrier och byggverkstäder. Våra tjänster är flexibla och anpassade till varje kunds individuella be..
KenDassons Service & Flytt AB , Malmö

Fönsterputs & Städning

Fönsterputs: En skicklig fönsterputsare utför sitt arbete med kunskap, effektivitet och noggrannhet. Vår erfarenhet av fönsterputs gör att du kan vara helt lugn. Får vi förtroendet av dig så tar vi ..
Finspångs Fönsterputs & Städ AB , Finspång