Bil & motor
Data
Butik & affär
Ekonomi
Flytt & transport
Hantverkare
Hundvakt & djurskötsel
Kropps- & skönhetsvård
Musik & underhållning
Resor & övernattning
Restaurang & catering
Städning
Trädgård & markarbeten
Undervisning
Vård & omsorg
Övrigt
 


< tillbaka
 

StädFirma i Skellefteå sedan 2014

Abbes Lokala servicetjänster i Skellefteå är ett städ och serviceföretag som är verksamma i och runt om Skellefteå. Vi fungerar som en hjälpande hand till både företag och privatpersoner. Vi fixar d..
Abbes Lokala Servicetjänster i Skellefteå AB , Skellefteå

Professionell fönsterputsning för privatpersoner och företag

Vi har både företag och privatpersoner som kunder. Och alla erbjuds alltid bästa service, till mycket förmånliga priser. När du kontaktar oss så gör vi tillsammans en bedömning av er bostad, er loka..
Fönsterputsbolaget Rutavdraget i Lerum AB

Städservice för privatpersoner

RutAkut startade 2011 och drivs idag av Städkonsult under ledning av Jessica Gustafsson. Redan från början bestämde vi oss för att arbeta på vårt sätt – vi vill kunna känna oss stolta över varje upp..
RutAkut

Städningen är konst

FLYTTSTÄDNING: Stora krav ställs på en flyttstädning och de flesta vill inte lägga ner mycket tid på att städa när man har ett nytt hem att ta hand om. Koncentrera dig på flytten och överlåt städnin..
Vanilla Städ , Göteborg

Din Städfirma från Skåne

Hej, varmt välkommen! Nu expanderar vi ut mot Stockholmsområdet. Vi hjälper er med städ inom följande: (Engångs städning, Veckovis, varannan vecka eller månadsvis) * Hemstädning * Flyttstädning * Ko..
Gustavsson KF , Östermalm, Djurgården

Bortforsling av grovt avfall dödsbo billigt

Flyttstädning till fastpris. Transport till soptippen mycket billigt. Vi kör allt du vill till återvinningscentralen eller till second hand. Vill du flytta, Hemkörning av möbler, hjälp med flyttning..
Sandus Flytt & Transport , Lund