Bil & motor
Data
Butik & affär
Ekonomi
Flytt & transport
Hantverkare
Hundvakt & djurskötsel
Kropps- & skönhetsvård
Musik & underhållning
Resor & övernattning
Restaurang & catering
Städning
Trädgård & markarbeten
Undervisning
Vård & omsorg
Övrigt
 


< tillbaka
 

Världsunik upplevelse i Stockholm

Flyg på riktigt, med wingsuit. Frihetskänsla och adrenalin under säkra förhållanden. Besök världens första och enda lutande vindtunnel. Nästan alla kan ta på sig en wingsuit och flyga i vår världsun..
Indoor Wingsuit Stockholm , Stockholm

Livemusik till bröllop och fest

Dags att boka musiken? Vad ska man välja? Gör som många andra och boka ett band med erfarenhet, kunskap och kvalitét. Detta gör att våra arrangörer väljer att återkomma. JOGGES....är ett lite modern..
JOGGES , Sjöbo

Studentflak 2022

Äntligen får vi ordna med studentflak igen efter 2 års uppehåll. Vi ordnar kompletta flak med eller utan ljud på egna lastbilar eller traktorer med vagn. Vi pyntar även med ballonger och björkris. V..
Letf AB

Hyr och spela Paintball i Visby, Gotland

Kom och spela Paintball. Paintball är ett perfekt evenemang för svensexor, möhippor kompisgäng, firmafester, kompisgäng, kickoff eller vad som passar er. Ni får imm-fria skyddsmasker, skyddsoverall,..
Visby Paintball

Upplev Sveriges första actionbad

Hjärtat slår ett hårdare slag när du tar steget ut. Rushen i magen känns direkt på pulsen. Blodet i ådrorna strömmar lika snabbt som vattnet i den brantaste bana du åkt. Det här är det vi kallar bad..
Kokpunkten , Västerås