Bil & motor
Data
Butik & affär
Ekonomi
Flytt & transport
Hantverkare
Hundvakt & djurskötsel
Kropps- & skönhetsvård
Musik & underhållning
Resor & övernattning
Restaurang & catering
Städning
Trädgård & markarbeten
Undervisning
Vård & omsorg
Övrigt
 


 

Tänk Taktiskt - Välj Praktiskt

Det här är Praktiska Gymnasiet Skövde: Ett yrkesprogram är ett riktigt smart framtidsval! Alla våra program ger dig flera valmöjligheter efter studenten. Du kan börja jobba och tjäna pengar, starta ..
Praktiska Gymnasiet Skövde , Skövde

DIN FRISÖR I MARIESTAD

Vi är ett kreativt och kunnigt team, som brinner för vårat yrke. Vårat jobb är, att få Dig att se fantastisk ut! Vi erbjuder våra kunder de bästa tjänsterna, de bästa produkterna och naturligtvis de..
Salong Klipp-Er , Mariestad

Hyra PARTYTÄLT med UPPSÄTTNING - Möbler & tillbehör

Sveriges bästa partytält! Vi kommer till er och monterar upp tältet på angiven plats! Göteborg + 10mil omnejd. * 4x6m: 4500kr, 24m2, 36 sittplatser * 5x8m: 5500kr, 40m2, 48 sittplatser * 7x14m: 1500..
AO Uthyrning AB , Ale

Stentrappor, naturstensmurar, stenläggning etc

Vi har lång erfarenhet av att planera och designa trädgårdar m.m. Vår specialitet är murar av natursten och stentrappor. Arbetsområden: *Stentrappor " Granit, skiffer, blocksteg m.m *Stenläggning av..
MGM AB , Göteborg

Proteinbehandling

Hej! Tid för behandling: Snabb och enkel behandling. Tar 2-3h beroende på hårlängd. Var: Behandlingen kommer främst göras i min hemmastudio i Rotebro, Sollentuna. Vissa veckor även i Stockholm city ..
Maham , Sollentuna

Jazz till Fest, Bröllop och Event

Planerar ni en födelsedagsmiddag? Ska ni fira något speciellt på företaget? Vill ni bjuda era vänner på årets cocktailparty? Vi är Stockholms svängigaste jazzband och vårt uppdrag är att ge er den b..
Stockholm Monroes , Stockholm

Betongbilning, stenborr & stenspräckning

Vi erbjuder sten- och bergspräckning. Samt bilning av olika betongkonstruktioner av enklare slag som golv, väggar och fundament. Vi arbetar bara med handhållna maskiner och tar oss in där större mas..
Javel AB , Gävle

Seriös och kostnadseffektiv takläggare i Stockholm

Välkommen till din takläggare i Stockholm! Vi är ett takteam som specialiserat oss på tegel- och betongtak. Med egen plåtverkstad levererar vi kompletta och högkvalitativa tak till bra pris. Vi har ..
Rikstak AB , Stockholm

Oavsett event har vi middagen för dig

Vi på KöttEssen har varit marknadsledande på catering och god mat i Kristianstadsområdet sedan 1997. För oss är det viktigt att Ni skall njuta av festen. Jobbet gör vi. Kom gärna med förslag och öns..
KöttEssen , Kristianstad

Flyttstädning, röjning, fönsterputsning

Vi erbjuder all sorts av städning och har många nöjda kunder i nästan hela Skåne. Vårt företag är mest rekommenderade företag i Malmö och Lund. OBS! Vi tar inga resekostnader till och från ditt hem...
Klart Rent Malmö AB , Malmö

Hjärt-lungräddning utbildning

Vi ambulanspersonal vill att alla ska lära sig rädda liv. Därav har vi just nu kampanjpriser på utvalda kurser. Vi utför Instruktörsledda verklighetsbaserade Hjärt lungräddnings kurser av proffs och..
HLRäddning

Velkommen til Hotel Hans Egede

Hotellet i 5 etager findes på byens centrale hovedstrøg med direkte gå-afstand til byens butikker og seværdigheder, og med udsigt over fjord og fjelde. På Hotel Hans Egede er du tæt på naturen, samt..
Hotel Hans Egede A/S , Nuuk

Allt inom golventreprenad

Ottossons har varit verksamma sedan 1968 och utför alla typer av golventreprenader i hela Skaraborgs-bygden. Vi har kontor och butik i Mariestad, men också servicekontor i Skövde dit både proffs- oc..
Ottossons Golv AB , Mariestad

Grävning, trädgårdsdesign & -skötsel

Hej! Vi hjälper Dig få fint i din trädgård! Personlig service hela vägen från planering till utförande och skötsel. Det mesta inom gräv och trädgård. Vi har goda referenser. Dra av arbetskostnad med..
Hildenäs Trädgård , Mantorp

VÄLKOMMEN TILL SUWI REDOVISNINGSKONSULT!

SuWi redovisningskonsult är en nystartad redovisningsbyrå i Lund – fast med lång erfarenhet. Här hjälper vi små och stora företag bokföring, bokslut, årsredovisning och deklarationer. Personlig serv..
SuWi redovisningskonsult , Lund

Datorhjälp i hemmet

Datorhjälp.se har sedan starten 2011 hjälpt tusentals kunder med datorproblem. En sak har vi lärt oss under resan gång, man måste vara ödmjuk och envis. Vi har hållit på med datorer sedan 80 talet. ..
Datorhjälp i Stockholm AB , Stockholm

Vårt djurhotell är en toppmodern anläggning med alla bekvämligheter

Skånes Djurhotell & Resort är placerat mitt i det skånska landskapet ute i en gårdsliknande miljö på ZooGiganten i Lomma. Här finns en härlig plats med salong för djur, stor djuraffär för allas ..
Zooab i Lomma AB , Lomma

Boende, nöjen & aktiviteter för hela familjen

På Pite Havsbad kan du välja mellan 394 hotellrum, allt från tvåbäddsrum till sviter. Här finns alla möjligheter att göra vistelsen precis så bekväm som du önskar. Samtliga rum har tv, telefon, dusc..
Pite Havsbad AB , Piteå

Livemusik till bröllop och fest

Dags att boka musiken? Vad ska man välja? Gör som många andra och boka ett band med erfarenhet, kunskap och kvalitét. Detta gör att våra arrangörer väljer att återkomma. JOGGES....är ett lite modern..
JOGGES , Sjöbo

Strängnäs Katthotell

Vår ambition är att erbjuda ett katthotell där katter trivs och mår bra. För oss innebär det, förutom att ha väl anpassade lokaler, god, nyttig mat, rum inredda på ett för katten passande sätt, att ..
Strängnäs Katthotell , Strängnäs

Hyr vår fina ALFAB 5-sitsiga b-kortslastbil

Nu kan du hyra vår b-kortslastbil att köra dina hästar - eller vad du nu behöver frakta i! Stuterimodell för två hästar. Reglerbar mellanvägg vilket möjliggör för hästen att åka i bred box eller stå..
AutoTec i Västerås AB , VÄSTERÅS

Flytthjälp i Huddinge

Vi är en flyttfirma i Huddinge, Uppsala, Spånga och Göteborg med ett komplett utbud av flytt tjänster. Timpris: Flyttbil + 4 man: 1150 kr/ timme. Flyttbil + 3 man: 925 kr/ timme. Flyttbil + 2 man: 6..
Norden städ & flytt AB , Huddinge

Köp tillskott & träningsutrustning

Atletbutiken är en verksamhet med fysisk butik samt e-handel. Våran butik ligger centralt i Solna (Stockholm). Produkterna vi säljer riktar sig främst till den tränande i alla kategorier men främst ..
Atletbutiken AB , Solna

Rengøringsfirma, Sjælland

Vi har drevet professionel rengøringsvirksomhed i over 3 år. Vores fokus ligger på udførelse af rengøringsopgaver for erhvervslivet på hele Sjælland. Vi er et lokalt rengøringsfirma med base i Taast..
De rene hænder ApS , Ringsted

Vi tar hand om din hund

Vi på Blåsippans Hundcenter ser alltid till hundens behov och anpassar oss till dom olika individerna. Det är det som gör detta jobb så himla upplevelserikt och fantastiskt! Vi tar hand om din hund ..
Blåsippans Hundcenter , Landvetter

Välkommen till Stiftelsen Viktoriagården

Stiftelsen Viktoriagården är en icke vinstdrivande stiftelse som vila på antroposofisk grund och erbjuder vård och omsorg för ungdomar och vuxna. För oss är det viktigt att vårda både kropp och själ..
Stiftelsen Viktoriagården , Nyköping

Kranbil, maskin, transport & båtflytt

Vi utför: *båtlyft sjösättning & transport *höghöjdslyft med jibb och vinch vi når ca 42 meter rakt upp 38m åt sidan *tungalyft upp till 23 ton *på vårat maskin släp med ramper så lastar vi 23 t..
Jibbmickes Kranbil AB , Sorunda

Ekonomiredovisning för ditt företag

För dig som driver din verksamhet i enskild firma och mindre aktiebolag, oavsett bransch och inriktning. • Behöver du hjälp med löpande redovisning, löner, bokslut, årsredovisning, inkomstdeklaratio..
Windh Consulting AB , Stockholm

Bilar hämtas och skrotas kostnadsfritt

Har du en bil stående som du behöver få hjälp med för skrotning/hämtning och vill att det ska gå rätt till? Ring då oss på Svensk Bilåtervinning, vi är en auktoriserad bildemontering med miljöcertif..
Svensk Bilåtervinning AB , Örebro

Lockcenter - Din frisör i centrala Halmstad

Innanför dörrarna på Lockcenter, Brogatan 13 i Halmstad möts du av en härlig miljö med kunderna i fokus. Vårt välutbildade frisör-team hjälper dig med allt som har med hår och hårvård att göra. Vår ..
Lockcenter , Halmstad

Hemservice och städning i Stockholm

Witt städar, tvättar, stryker och fixar och donar. Kort och gott: vi tar hand om ditt hem! Men inte i all hast och under stor stress – utan med omsorg. Våra kärnvärden – kompetens, kundfokus, kvalit..
Witt städ & hemservice i Stockholm AB , Stockholm

Bilförsäljning som passion

GP Motor är det lilla företaget med den familjära känslan. Företaget drivs av en företagarfamilj med Emil Edman i frontspetsen. 2021 omsatte vi 163,000,000:- på enbart bilförsäljning med nästan 700 ..
GP Motor AB , Strängnäs

Damkläder via butiker, postorder och webshop

Rabalder är ett över 30 år gammalt svenskt varumärke som uppskattar sköna kläder med hög kvalité och många kombinationsmöjligheter. Vi lägger stor vikt på val av material och färgkoordinering, just ..
Rabalder AB , Kalmar

Rivning, Markarbete, Bygg, Transport

Lättrivningar och tungrivningar säkert och precist. Med vår kompetenta personal och våra välbeprövade maskiner ser vi till att optimera varje projekt utifrån dess helhet. Vi tar oss an både lättrivn..
JPD Entreprenad AB , Västerhaninge

Haparanda Stadshotell

Det var så särskilt då staden var den enda kontakten mellan länderna i väst och de stora imperierna i öst, Ryssland, Persien och Kina. Haparanda Stadshotell invigt med pompa och ståt, den 5 december..
Haparanda Stadshotell , Haparanda

Välkommen till Servicehälsan!

Servicehälsan är en privat vårdcentral i centrala Västerås med 24 anställda och 8.500 listade patienter. Verksamheten bedrivs på uppdrag av Region Västmanland. Vi vill att våra patienter snabbt ska ..
Servicehälsans Familjeläkare i Västerås AB , Västerås

Välkomna till Vikingens Vårdhem

Utredning - Vård - Behandling Efter bedömning av läkare, sjuksköterska, arbetsterapeut, vårdpersonal samt vid behov även alkohol- och drogterapeut skapas en individuell behandlingsplan för varje ind..
Vikingens Vårdhem AB , Flen

Bilar, Transportbilar & motorcyklar

Hos oss hittar du normalt ca 30 motorcyklar och upp till 80 bilar i alla storlekar och prisklasser. Välkommen att ta en kopp kaffe medan vi utför service och däckbyte på ditt fordon. Glöm inte att v..
Bil & MC i Staffanstorp AB , Staffanstorp

C, YKB utbildning och CE

Du som vill bli lastbilschaufför! Uppstart 9 Februari, bli klar till påsk. Studietakt ca: 40%. Kolla på vår hemsida för mer info. Vi tar först och främst emot intresseanmälan via mail, därefter kont..
Maestra utbildningar AB , Örebro

Skärmbyte iPad 499:-

Vi erbjuder reparation av alla iPad modeller. Vare sig du behöver byta glas, batteri eller hemknapp så fixar vi det! Vi har drop-in service så det är bara att komma in när som helst under våra öppet..
Tekniker 91 , Stockholm

Ishockeyutrustning & hockeyrelaterade produkter

N10 Sport grundades 2019 av Nicklas Larsson och har sedan starten sålt ishockeyutrustning och andra hockeyrelaterade produkter från Bauer. Under resans gång så har man framgångsrikt adderat tränings..
N10 Sport , Surahammar

Välkommen till Arsenalen

Museet är öppet lördagar och söndagar kl 11:00-17:00. Vi har gjort vissa förändringar i lokalerna för att minska smittspridningen. Att tänka på innan och under ert besök. Känner du dig krasslig, sta..
Arsenalen , Strängnäs

Bröllopstårtor

Beställ er bröllopstårta hos oss enligt önskemål eller låt oss få fria händer. Pris från 45 kr/bit på våningsställning och från 40 kr/bit fristående. Vi har en bröllopstårtportfolio för hemlån. Den ..
Kents Bageri , Boden

Hund och kattfrisör

Till Zvanza är alla hundar och katter välkomna för en stunds välgörande bad och frisering. Vi har Sveriges enda mobila djursalong och behandlar endast ett djur åt gången för en så lugnt besök som mö..
Zvanza , Växjö

Komplett, smidig hemsida - kom igång direkt

En snygg & effektiv hemsida med bra funktioner, redo att publiceras. Denna hemsida är väldigt varierande beroende på vad du har för verksamhet. Privat, företagare eller förening. Denna fungerar ..
AmirasDesign.se , Sjöbo

Stentrappor, naturstensmurar, stenläggning etc

Vi har lång erfarenhet av att planera och designa trädgårdar m.m. Vår specialitet är murar av natursten och stentrappor. Arbetsområden: *Stentrappor " Granit, skiffer, blocksteg m.m *Stenläggning av..
MGM AB , Göteborg

Hundklippning , kattklippning samt pälsvård

Våra diplomerade djurfrisörer erbjuder klippning, trimning, spa och djurvård för hund, katt och smådjur i modern salong. Vi arbetar med positiv förstärkning och sätter djurets välbefinnande först! A..
Ronja o Rockys Pet Salon , Malmö

Hemstädning för bara 99 kr/h efter Rut-avdrag

Hemstädning som görs av vår engagerade personal. Vi vet att städning är en fråga om förtroende. Prova på hemstädning. Hemstädning för bara 99kr/tim. Prova på erbjudande för nya kunder på hemstädning..
Öresunds Rengöring , Malmö

Miva Fine Art Galleries

Miva Fine Art Galleries Sweden was founded in 1986 and is today one of Sweden's largest gallery in international Pop Art. Our gallery in Malmö is established gallery for those who want to trade with..
Mivagallery Stockholm AB , Malmö

Välkommen till Nagelfyren Nail & Skin

Få en personlig och vänlig service från manikyr, spa & gel utbildad, fot, laser och nagelterapeut hos Nagelfyren. Salongen är också Shellac, Super Bright, Cryopen, Epilia Diodlaser och Nordlys E..
Nagelfyren Nail & Skin & Casualwomen AB , Södertälje

Vi hämtar skrotbilar kostnadsfritt

Vi hämtar alla typer av kompletta skrotbilar kostnadsfritt. Vi kan tänka oss betala för bilen. Om det är en nyare bil ska skrotas 1000+ kronor. Lämnar man en bil till skroten får man pengar för det...
Mullhyttan Fordonsdemontering AB , Lekeberg

Välkommen till Slagsta Hotell och Wärdshus

Vårat mål är att gäster skall vara nöjda både med pris och kvalitet. Litet familjärt hotell med fin service, fräscha rum och bra mat. Passar både den som reser i arbetet, familjen som semestrar elle..
Slagsta Motell & Wärdshus , Stockholm

Personlig assistans i södra Sverige

Är du i behov av personlig assistans? Furuboda assistans är en assistansanordnare som erbjuder assistans som är utformad med dig som kund i centrum. Hos oss på Furuboda är du som kund alltid i centr..
Furuboda Assistans AB , Kristianstad