Bil & motor
Data
Butik & affär
Ekonomi
Flytt & transport
Hantverkare
Hundvakt & djurskötsel
Kropps- & skönhetsvård
Musik & underhållning
Resor & övernattning
Restaurang & catering
Städning
Trädgård & markarbeten
Undervisning
Vård & omsorg
Övrigt
 


 

Skrotning, flytt, transport av pianon/flyglar, tunga lyft m.m

SkåneExpressen har specialiserat sig på: - Skrotning av pannor och tankar (alla storlekar) - Transport av pianon & flyglar samt bärhjälp - Tunga lyft så som maskinflytt, dokumentskåp - Utrivning..
SkåneXpressen AB , Malmö

Hundkurs. Hundägarutbildning

Välkommen till Hundledarskap i Hofterup, nära Center syd. Vill du starta livet med din valp i rätt ände? Trött på rackartygen din unghund har lagt sig till med? Vill du ha vardagslydnad innan hunden..
Hjerpes Hundägarskola , Kävlinge

Grävning, trädgårdsdesign & -skötsel

Hej! Vi hjälper Dig få fint i din trädgård! Personlig service hela vägen från planering till utförande och skötsel. Det mesta inom gräv och trädgård. Vi har goda referenser. Dra av arbetskostnad med..
Hildenäs Trädgård , Mantorp

Älskar du också känslan av ett rent hem?

Vi på YWC Service är ett litet personligt städföretag som startade som en enskild firma 2017. I slutet av 2018/början av 2019 utvecklas företaget till YWC Service AB. Vi utgår från Åkersberga, men v..
YWC Service AB , Stockholm

Med passion för hantverket och upplevelsen

FÖR ER OCH VÅR PERSONALS TRYGGHET SÅ FÖLJER VI ALLA DE GIVNA DIREKTIV SOM KOMMER FRÅN FHM. Kockeriet är en matstudio och upplevelserestaurang. I matsalen hyllar vi gastronomin och hantverket. Som gä..
Kockeriet , Malmö

Bröllopsfilmare

Vi ser till att filma ditt bröllop med professionell utrustning i kristallklar 4K upplösning. Vi är alltid 2 som filmar samtidigt för att få med alla viktiga händelser. Vår portfolio hittar du på ar..
A-Roll Studios , Vetlanda

Redovisningstjänster

Den personliga redovisningsbyrån som bistår med tjänster såsom bokföring, bokslut, deklarationer, löner och liknande. Som kund väljer du själv hur uppdraget ska se ut, om du vill ha hjälp med allt e..
LM Ekonomitjänst i Örnsköldsvik AB , Örnsköldsvik

Råvaror av bästa kvalitet

Din asiatiska matbutik i Mariestad. Vi fokuserar främst på östasiatisk mat och framförallt från det thailändska köket. Vi hjälper dig gärna med vad du behöver till din matlagning. Nära Mariestads ce..
Royal Thai Asian Market , Mariestad

Sensorer och mjukvara - en framtid med autonom teknologi

Hexagon är en global ledare inom sensorer, mjukvara och autonoma lösningar. Vi sätter data i arbete genom tillämpningar för tillverkningsindustrin, säkerhet och mobilitet vilket ökar effektivitet, p..
Hexagon AB , Stockholm

Köp saker till din hund & katt

Vår familj är exklusiva partners till MERA Tiernahrung sedan 1992. Det var då Anders Eriksson tog in Meradog till Sverige och introducerade den svenska marknaden till MERA Petfoods produkter av högs..
Mera Form Enköping AB , Enköping

Neuropsykiatri med empati och kulturell kompetens

Duramother är ett företag med hög kompetens och bred erfarenhet inom vård och omsorg. Duramother grundades av Asia Ali som är barnpsykiatriker med lång erfarenhet av barn och unga med neuropsykiatri..
Duramother AB , Stockholm

Veterinär

Om Motala Djurklinik: Veterinärmottagning för hund och katt, samt Hill’s medicinska hundfoder samt friskfoder från Acana finns hos oss. Vi har även mottagning för fåglar, gnagare och reptiler. Medle..
Motala Djurklinik AB , Motala

Damkläder via butiker, postorder och webshop

Rabalder är ett över 30 år gammalt svenskt varumärke som uppskattar sköna kläder med hög kvalité och många kombinationsmöjligheter. Vi lägger stor vikt på val av material och färgkoordinering, just ..
Rabalder AB , Kalmar

Godkjent KAROSSERI og lakkeringsverksted

Vi er et godkjent opprettings og lakkeringsverksted som holder til på Finnsnes, rett ved siden av Senja. Vår daglige leder Einar Hugo Winther har arbeidet på verkstedet siden han var 16 år gammel in..
Finnsnes Billakkering AS , Finnsnes

Et hjem på reisen i Finnmark

Lakselv Hotell ligger på en høyde med en flott utsikt over Porsangerfjorden. Hotellet ligger 1,5 km fra Lakselv sentrum og 3 km fra North Cape Airport og er et ideelt utgangspunkt for utflukter til ..
Lakselv Hotell AS , Lakselv

Mångsidigt byggföretag i Lerum

Vi är ett litet och växande mångsidigt byggföretag i Lerum. Vi gör det mesta inom bygg och snickeri – att bygga hus i lösvirke/nyckelfärdigt, tillverka ett bord med lejontassar, bygga altan, byta fö..
DR Design AB , Lerum

VÄLKOMMEN OCH SMAKLIG MÅLTID!

På Restaurang CG drivs vi av passionen att tillaga och servera god mat och dryck. Det handlar om kärlek, kunskap och respekt om råvaran, till dig som gäst och till våra kollegor på restaurangen. Vår..
Restaurang CG , Luleå

Bilförsäljning som passion

GP Motor är det lilla företaget med den familjära känslan. Företaget drivs av en företagarfamilj med Emil Edman i frontspetsen. 2019 omsatte vi i våra 2 bolag 140,000,000:- på enbart bilförsäljning ..
GP Motor AB , Strängnäs

Välkommen till Djurhuset i Södertälje!

Djurhuset är en av de få riktiga fullservice butikerna för husdjur. Här säljer vi inte ut lågkvalitativa produkter i volym, vi tänker på djurägarens totala kostnad. Troligen ger ett högkvalitativt f..
Djurhuset i Södertälje , Södertälje

Din Vårdcentral Bagarmossen

Din Vårdcentral Bagarmossen ligger ett stenkast från Bagarmossens centrum. Vårt uppdrag är att bedriva primärvård för alla boende i Stockholms län och hemsjukvård för boende i Bagarmossen och Skarpn..
Din vårdcentral Bagarmossen AB , Stockholm

Datorservice i Hässleholm

Vi utför bland annat följande tjänster: * Felsökning & reparationer. * Rensning av virus. * Rensning av reklam och annat som saktar ner datorn. * Installation och konfiguration av tillbehör elle..
Dataporten , Hässleholm

Mötesbokare Stockholm

Våra Mötesbokare Stockholm tar INGEN TIMPRIS eller STARTAVGIFT, du betalar per förfrågan baserat på din önskade kundgrupp (exklusivt) (bransch, omsättning m.m.). Endast ett företag får "förfrågan" o..
Sales Leads AB , Stockholm

Eat.Sleep.Create.Repeat

Drejverkstaden startade som en idé om att skapa en lugn, stressreducerande och samtidigt inspirerande plats för personer som är nyfikna på lera, drejning och skapande. Vi tillhandahåller drejkurser ..
Drejverkstaden Stockholm AB , Stockholm

Apple Mac Data Reparation Jönköping

Mactek är en Appledator-specialist med huvudkontor i Jönköping. Vi har lång erfarenhet av att serva och reparera Appledatorer t.ex uppgradering, dataåterställning, skador från vätskespill, trasiga m..
Jönköping Mac Reparation , Jönköping

Kunskap - Kärlek - Fred

Alsalamskolan är en fristående förskola och grundskolan F-9 som startade 2003. Vi ägs av Alrisalah Skandinaviska Stiftelse, en ideell stiftelse. Undervisningen på Alsalamskolan vilar på en solid gru..
Alsalamskolan , Örebro

Låt oss ta hand om din hund när din tid inte räcker till

Håslövs hundpensionat är pensionatet på landet, mitt emellan Malmö och Trelleborg. I både idealisk och idyllisk miljö bedriver vi här inackordering, dagisverksamhet, spa och liten hundshop. Verksamh..
Håslövs Hundpensionat , Vellinge

Köp ridkläder, hästutrustning och hundtillbehör online eller i butik!

Hööks är Skandinaviens ledande företag inom hästsportsbranschen och har ett brett sortiment med allt för ryttare, häst och hund. Vi erbjuder alla aktiva utövare av häst- och hundsport ett prisvärt s..
Hööks Hästsport AB

Enköpings mest kompletta anläggning för bilservice

Vi startade vår bilverkstad för cirka 20 år sedan för att serva Enköpingsbornas bilar. Idag har vi många stamkunder i Enköping men också i Stockholm tack vare snabba leveranser och vårt koncept med ..
Johan Mörk Bil och Lack i Enköping AB , Enköping

Superior Seafood From Norway

Our company is named after the constellation Vela in the southern sky. Vela is in latin the name of the sails of ships. This symbols Vela Seafood in addition to the facilities, is an integrated sale..
Vela Seafood AS , Skodje

Tandläkare i Hässleholm för hela Skåne

Välkommen till Alfa Tandvårdskliniken i Hässleholm. Med över 30 års erfarenhet tar vi hand om dig och dina tänder. Därför ska du välja Alfa Tandvårds- kliniken! Vi har generösa öppettider och kan hå..
Abcare Tandvård AB , Hässleholm

StädFirma i Skellefteå sedan 2014

Abbes Lokala servicetjänster i Skellefteå är ett städ och serviceföretag som är verksamma i och runt om Skellefteå. Vi fungerar som en hjälpande hand till både företag och privatpersoner. Vi fixar d..
Abbes Lokala Servicetjänster i Skellefteå AB , Skellefteå

Välkommen till mysiga BergamoKliniken i centrala Nykvarn

Välkommen till en mysig HudvårdsSalong/SkönhetsSalong som ligger i centrala Nykvarn, gångavstånd på ca 7 min från centrum. Jag som driver Salongen heter Therese Kindholm och är Auktoriserad Hudterap..
BergamoKliniken , Nykvarn

Doften av nybakat, en själens medicin

Svea Larsson grundade Sveas Bageri & Konditori år 1940. Hon drev sin verksamhet framgångsrikt i 37 år. Idén att starta ett konditori växte fram då hon tillsammans med några väninnor bakade och s..
Sveas Bageri & Konditori AB , Kumla

Över 25 års erfarenhet av redovisning

SMW Redovisning grundades 1990 och kan hjälpa dig med alla typer av redovisningstjänster som löpande bokföring, avstämningar och årsbokslut. Marianne Wällstedt och SMW Redovisning har jobbat med red..
SMW Redovisning AB , Järfälla

Välkommen till Tomas Byggare AB

Tomas Byggare AB grundades 1997 och har sitt säte i Mariestad. 2011 köpte Farmartjänst Mariestad upp företaget och har varit ägare sedan dess. Vi är i dag 12 st medarbetare, några fler under högsäso..
Tomas Byggare AB , Mariestad

Eskilstuna Trafikskola

Vårt mål är att du skall få en bra och effektiv utbildning. Vi strävar alltid efter en effektiv utbildning för varje individ. Att gå till en trafikskola och få sin körkortsutbildning innebär att man..
Eskilstuna Trafikskola AB , Eskilstuna

Lunch, A la Carte, Livemusik, Dansgolv. Något för alla.

I det gamla bankhuset i kanten på torget i Enköping ligger Stattshörnan. Här står maten och drycken i fokus och du hittar ett brett sortiment av öl, vin och drinkar. Stattshörnan erbjuder traditione..
Stattshörnan , Enköping

Vård med Kvalité

LI samarbete med Region Skåne, vi har öppnat den 1/11-2017 en ny vårdcentral på centralsstadsdel i Malmö. Du som har luftvägsallergi, astma eller KOL kan få hjälp med utredning, behandling och uppfö..
Lönngårdens Vårdcentral , Malmö

Ombyggnad - Tillbyggnad - Nybyggnad

Vi som bygger i Mälardalen AB är ett byggföretag som kan erbjuda total entreprenad, allt från grund till uppförande av hus, ombyggnationer och tillbyggnationer. Hos oss möter ni alltid kompetent per..
Vi Som Bygger i Mälardalen AB , Mariefred

Hyr ut chaufförer och grävmaskinister

Vi är ett ungt företag som har lediga chaufförer och grävmaskinister som vi hyr ut. Våra chaufförer har C/CE YKB, kranförarutbildning, truck behörighet A2, A4, B1 och lastmaskin. Våra chaufförer kan..
EST Distribution

Asiatisk mat – färsk, het och i expressfart! Det är Spicy Hot.

Smaken är från fjärran men har fastnat i folksjälen. Ibland, het, ibland mild. Lagom med bett på tungspetsen, direkt från en fräsande wokpanna. För flammorna från de stekheta wokpannorna, oset och k..
Spicy Hot

El-installatør, der favner bredt og med stærke kompetencer

Arssarnerit er landsdækkende el-installatør med lokal forankring: Vi er din landsdækkende el-installatør, der løser alle typer opgaver inden for el-installation. El-installation er vores kernekompet..
Arssarnerit A/S

Vi bygger med craft

Uppsala Byggcraft AB ingår i koncernen BWN-gruppen. Där finns även BWN Bygg, UMG markentreprenad, Gediget måleri samt ett eget huskoncept där vi bygger hus i lösvirke med hög kvalitet. Vi jobbar til..
Uppsala Byggcraft AB

Din frisörsalong på Modehuset

Vi på Soheilas Hårstuga har som mål att ge dig ett så bra resultat som möjligt när du väljer oss som din frisör. Vi har lång erfarenhet, är professionella, lyhörda, vi är kreativa i våra konsultatio..
Soheilas Hårstuga , Kalmar

Professionell fönsterputsning för privatpersoner och företag

Vi har både företag och privatpersoner som kunder. Och alla erbjuds alltid bästa service, till mycket förmånliga priser. När du kontaktar oss så gör vi tillsammans en bedömning av er bostad, er loka..
Fönsterputsbolaget Rutavdraget i Lerum AB

Vår flyttfirma flyttar dig i Sverige och Europa

Bohagsflytt: Ska du flytta? Flytt-Experten flyttar ditt hem effektivt och pålitligt – från radhus, lägenheter och villor i hela Sverige, från Stockholm till Nyköping. Företagsflytt: En förändring el..
Flytt-Experten i Nyköping AB , Nyköping

Välkommen till Bureca Proffsen

Varmt välkommen till Bureca. Vi är ett starkt växande familjeföretag vars främsta mål är att du som kund ska känna dig trygg och omhändertagen. Vi erbjuder våra kunder alternativ för de som söker ef..
Bureca Proffsen AB , Malmö

Hårvård, hudvård & skönhet

Vi framhäver din naturliga skönhet och personliga stil - Frisör, hudvård, naglar Västerås. Vår vision är att erbjuda våra kunder förstklassig service, lyx och elegans med en avslappnad och bekväm at..
Salong Ikon , Västerås

Stopp i avloppet?

Vi tar hand om ditt avlopp, septiktank, dagvattenbrunn så att du får funktion på det. Vi hjälper er även med lukt från avlopp. Vi löser ditt avloppstopp , ledningsproblem och brunnsproblem. Vi slams..
Håkans Slamsugning

Östergötlands största casinoföretag

MG casino är ett casino företag med verksamhet inom black jack, roulette, poker och underhållsmaskiner. MG Casino är Östergötlands största casinoföretag. Alla croupierer är kunniga inom black jack, ..
MG Casino Aktiebolag

Välkommen till 50-talet!

På Bella´s place i Bromölla möts du av rock´n roll, kromade lister och filmstjärnor. Restaurangen är som hämtad ur en 50-talsfilm. Här serveras bland annat amerikanska hamburgare. I baren kan du bes..
Bellas Place AB , Bromölla

Hyr ut grävmaskinister och chaufförer

Vi är ett ungt företag som har lediga grävmaskinister och chaufförer som vi hyr ut. Våra chaufförer har C/CE YKB, kranförarutbildning, truck behörighet A2, A4, B1 och lastmaskin. Våra chaufförer kan..
EST Distribution

För ditt djurs bästa

I vår verksamhet ingår sedan tidigare kliniken i Töreboda i vackra Skaraborg. Nu finns vi även i Majorna i centrala Göteborg. Vi kan hjälpa till med de flesta frågeställningar ni har om er hund elle..
Tassarnas Djurklinik AB , Töreboda

Flytthjälp i Huddinge

Vi är en flyttfirma i Huddinge, Uppsala, Spånga och Göteborg med ett komplett utbud av flytt tjänster. Timpris: Flyttbil + 4 man: 1150 kr/ timme. Flyttbil + 3 man: 925 kr/ timme. Flyttbil + 2 man: 6..
Norden städ & flytt AB , Huddinge

På Mälargården Rehab Center får du rehabilitering som kan förändra din vardag

På Mälargården har vi hjälpt många med olika diagnoser att förändra sin livssituation till det bättre. Hos oss får du möjlighet att förbättra din fysik och lära dig mer om hälsa, träning och din dia..
Stiftelsen Mälargården Rehab Center , Sigtuna

Datorservice i Bromma - Stockholm

Har du problem med din dator? DATAKING är ett dataföretag med inriktning på IT och Datorservice vi erbjuder dig en snabb reparation av din dator. Inlämnings service: I vår data butik i Brommaplan ka..
Dataking i Bromma , Stockholm

Med en familjär känsla vill vi vara en oas av välbefinnande och upplevelser

Många krögare har passerat revy sedan starten 1796 och ännu fler är de gäster som ätit och druckit. Historiens vingslag gör sig närvarande i den genuina känslan som du bara finner hos oss på Hotel S..
Hotel Skansen , Öland

Underhållning för dom flesta event

Hej Söker ni underhållning för dom flesta event så har ni hittat rätt !! Vi erbjuder en helhetslösning för både privatfest, företagsevent samt restauranger och hotell med mera. Framför allt erbjuder..
Gus in Motion , Karlstad

Auktoriserad Bilverkstad för Mitsubishi & Mekonomen

Välkommen till vår verkstad och tillbehörsbutik i Kumla! Andersson Bilcenter är auktoriserad verkstad för Mitsubishi, men vi är även en Mekonomen bilverkstad. Det innebär att även ägare av andra bil..
Andersson Bilcenter i Kumla AB , Kumla

Städservice för privatpersoner

RutAkut startade 2011 och drivs idag av Städkonsult under ledning av Jessica Gustafsson. Redan från början bestämde vi oss för att arbeta på vårt sätt – vi vill kunna känna oss stolta över varje upp..
RutAkut

Hälso- och sjukvård

Vi är ett litet företag och kan erbjuda er personliga kontakter med våra distriktssköterskor och sjuksköterskor som är specialiserade inom företagshälsovård, skolhälsovård och som medicinskt ansvari..
JärnaHälsan AB , Södertälje

Skönhet salong i Västerås

Vi finns på stora gatan 26 (mittemot punkt 2) i Västerås centrum. Vi jobbar med naglar och vi erbjuder även fotvård. Vår affärside är att tillfredsställa kunders behov av fina, friska naglar samt fö..
Rosa nail Västerås , Västerås

Gitarrlektioner i Stockholm / Haninge

Hej, jag erbjuder undervisning i akustisk gitarr, elgitarr och musikteori. Individuellt för dig som är nybörjare eller har spelat ett tag. Rock, blues, hårdrock, neoklassiskt, metal, jazzrock, fusio..
Utbildningscentrum i Rundvik AB , Stockholm / Haninge

Städningen är konst

FLYTTSTÄDNING: Stora krav ställs på en flyttstädning och de flesta vill inte lägga ner mycket tid på att städa när man har ett nytt hem att ta hand om. Koncentrera dig på flytten och överlåt städnin..
Vanilla Städ , Göteborg

Stugor, drop-in camping och vandrarhem i hjärtat av Sörmland

I den grönskande sörmländska myllan i hjärtat av Sörmland, bland anrika slott och herresäten hittar du Malmköpings Bad & Camping. Här finns förutom campingen också flera trevliga stugor och rum ..
Malmköpings Bad & Camping , Flen

Er rörmokare i Mariestad, Gullspång, Kristinehamn med omnejd

Historik: Br. Perssons Rör är ett företag med erfarenhet av VVS-branschen sedan 1932. Det som ursprungligen var ett renodlat rörföretag med rötterna i Gullspång, har med åren utvecklats till att äve..
Bröderna Perssons Rör Aktiebolag

Med oss får du en fantastiskt resa från idé till verklighet

Oavsett vad du behöver, drömmer om, har sett och vill ha inom bygg-, rivning-, hantverk-, mark-, trädgårdsarbeten eller demontering, skrotning, (panna, tank) i Skåne, tveka inte, kontakta oss. Vi st..
Tygelsjö Expressen AB , Malmö

Utför allt inom Mark & Trädgård

LPI mark och trädgård är baserade i Högsbo och utför arbeten i Göteborg med kranskommuner. Våra kunder består av fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, samfälligheter, kommunala bolag samt villaäg..
LPI Mark & Trädgård AB , Göteborg

There’s nothing more romantic than italian food

Casa Nostra är mötesplatsen för dig och det italienska köket. Med stor erfarenhet och passion för goda råvaror garanterar vi att du alltid välkomnas med omsorg och lämnar med ett leende om läpparna!..
Casa Nostra Kjula , Eskilstuna

Hundklippning, kattklippning och pälsvård

Våra diplomerade och SM meriterade djurfrisörer erbjuder klippning, trimning, spa och djurvård för hund, katt och smådjur i modern salong. Vi arbetar med positiv förstärkning och sätter djurets välb..
Ronja & Rocky's Pet Salon AB , Malmö

Välkommen till Töreboda Camping & Bad

En camping underbart belägen vid Göta Kanal. Nya som gamla gäster hälsas välkomna till en ny säsong! För drygt tio år sedan fanns här på området inget annat än åkermark. Göta kanals alla gäster pass..
Töreboda Camping & Bad , Töreboda

Företagspeppen - Få koll på pengarna

Företagspeppen hjälper företagare få koll på företagets ekonomi. Att ha koll på ekonomin ger dig trygghet och skapar möjligheter för ett mer lönsamt och hållbart företag. Just nu erbjuder Företagspe..
Företagspeppen , Nyköping

Dränering & grundisolering, poolgrävning etc

Dräneringsarbeten med isodrän utföres till fasta priser. För optimal funktion rekommenderar ISODRÄN att det gamla fuktskyddet avlägsnas med ca 75 % nedersta halvmetern och ca 50 % över resterande yt..
Cajs Gräv & Schakt , Malmö

Filmproduktion för Bröllop, event med mera

Dags att gifta er? Jag producerar film för både företag och privatpersoner. Är det en liten produktion arbetar jag oftast ensam, men behövs det en större produktion tar jag med mig resten av folket!..
Karlsson & Vänner Filmproduktion , Helsingborg

Biltransport etc utförs

Biltransporter, båttransporter, släpvagnstransporter och husvagnstransporter utförs, både långt och kort, även i Europa. Exklusiva och anpassade transporter av din bil, båt, traktor, redskap, släpva..
Robertssons Transporter AB , Jönköping

Stenungsunds första barbershop

I kuststaden Stenungsund hittar du barbershopen Shave and Cut. Vi erbjuder dig som kund hög standard på behandlingar som klippning, skäggtrimning, varma omslag och rakning med kniv. Vi har ett gedig..
Shave & Cut Barbershop i Göteborg AB , Stenungsund

Kalmars hetaste Coverband

Blazer Club är svaret på Din fråga om vad som behövs i underhållningsväg för att möjliggöra en lyckad firmafest, ett bröllop, en födelsedagsfest eller liknande. Mingelmusik när gäster anländer? Musi..
BLAZC Entertainment & Event HB , Kalmar

Vi tar ansvar. Hela vägen

Vi säljer en färskvara. Det en kund ofta kommer ihåg är den senaste kontakten och det är det som sker när vi levererar varan. Vad gör vi för att stärka denna roll? På Team Trabé internutbildar vi vå..
Transportfirma TRABÉ AB

Dränering och Markarbeten

Vi utför allt inom bygg, stort som smått. Är det vi som bygger din Nya Pool till sommaren. Tveka inte ring oss om frågor kring detta. Beskrivning: Vi gör betongarbeten, (från schaktning till färdig ..
EA Byggpartner AB

Datorservice i Hässleholm

Vi utför bland annat följande tjänster: * Felsökning & reparationer. * Rensning av virus. * Rensning av reklam och annat som saktar ner datorn. * Installation och konfiguration av tillbehör elle..
Dataporten , Hässleholm

Vi kan bokföring & redovisning

RSR Ekonomi & Redovisning AB:s verksamhet grundlades 1991. Sedan dess har vi arbetat med att hjälpa människor att driva företag. Vi har fungerat som en ekonomiavdelning och utfört ekonomiska och..
Ekonomichefen RSR Aktiebolag , Eskilstuna

Fyrstjärnigt, Svanenmärkt hotell

Alla sängar är bekväma med hög kvalitet på resårbottnar som toppas med en 8 till 10 cm tjock, svensktillverkad bäddmadrass. Merparten av sängarna är från Bed Factory och miljömärkta med Svanen. Övri..
Sundbyholms Slott AB , Eskilstuna

Välkommen till Matrix förskola

Hur vi jobbar: Våra förskolor grundar sig på Montessori pedagogik och filosofi. I vårt arbete utgår vi från förskolans Läroplan (Lpfö 98/16) och Stockholms stads riktlinjer. Vårt mål inom Matrix för..
Matrix School AB , Stockholm

Din Städfirma från Skåne

Hej, varmt välkommen! Nu expanderar vi ut mot Stockholmsområdet. Vi hjälper er med städ inom följande: (Engångs städning, Veckovis, varannan vecka eller månadsvis) * Hemstädning * Flyttstädning * Ko..
Gustavsson KF , Östermalm, Djurgården

Hotell i fängslande miljö

En fastighet som funnits så länge som Waterside Mariestad och som är byggd på ett så gediget och beständigt sätt som denna är, har naturligtvis en fantastisk historia. En historia som för fastighete..
Waterside Mariestad Hotell , Mariestad

Global Product Compliance (Europe) AB

Global Product Compliance (Europe) AB is one of the leading names among Only Representative service providers for international chemical safety regulations. Our professionals have a wealth of experi..
Global Product Compliance (Europe) AB

Godt behandlet

Herlev Hospital er et​ akuthospital i Region Hovedstaden. I samarbejde med praktiserende læger, speciallæger og kommunerne i nærområdet har hospitalet ansvaret for at sikre gode og sammenhængende pa..
Herlev Hospital , Herlev

Vi gör skillnad i människors liv. På riktigt

Med mer än 30 års erfarenhet av kardiologi och medicinteknik är vi idag en av marknadsledarna inom e-hälsa. Vi är en fortfarande en tight och flexibel organisation där beslutsvägarna är korta och va..
Ortivus AB , Danderyd

Hyr och spela Paintball i Visby, Gotland

Kom och spela Paintball. Paintball är ett perfekt evenemang för svensexor, möhippor kompisgäng, firmafester, kompisgäng, kickoff eller vad som passar er. Ni får imm-fria skyddsmasker, skyddsoverall,..
Visby Paintball

Vi hjälper dig med alla sorters smådjur!

Vi erbjuder: - Poliklinik. - Ultraljud. - Röntgen. - Tänder. - Kirurgi. - Rehab. Inför ert besök: - Vi tar emot akutfall i mån av tid, ring oss innan för att se vad vi har för möjlighet. - Vid akutt..
Älmhults Veterinärklinik AB , Älmhult

Hurtig, effektiv, sikker

Fakta om Os-Expressene AS: Os-Expressene AS ble etablert i 1979 av Ivar Os og hans visjoner – en egen transportbedrift som setter kundens ønsker og behov på dagsorden. Vi startet opp med 2 mann som ..
Os-Expressene AS

Velkommen til oss!

Rxsport startet opp i 2007 som en av de første importørene i Norge av det tyske merket SACHS samt andre kjente merker innen mopeder og scootere, siden har vi bygget opp et stort kundenett over hele ..
Rxsport Motor & Eiendom AS

Busskliniken är en fullserviceverkstad

Vi är en auktoriserad OMNIplus-verkstad. Som auktoriserad verkstad för Mercedes-Benz och SETRA har vi tillgång till samtliga verktyg som krävs. Vi service och reparationer av stora och välkända märk..
Busskliniken Syd AB , Kävlinge