Bil & motor
Data
Butik & affär
Ekonomi
Flytt & transport
Hantverkare
Hundvakt & djurskötsel
Kropps- & skönhetsvård
Musik & underhållning
Resor & övernattning
Restaurang & catering
Städning
Trädgård & markarbeten
Undervisning
Vård & omsorg
Övrigt
 


 

Equipment for food industry

Vår hovedaktivitet er levering av produksjonsutstyr til matvareindustien. Vi leverer utstyr fra forskjellig produsenter, som FTC, K.M Fish Machinry AS, Baader, Multrivac, Marel/Scanvægt, Peruza, Fri..
Normar Trading AS , Øksnes

Kyla och värme till butiks- och industrilokaler, hem, hotell och kontor

Eveco startades 1979 och har i dagsläget 13 medarbetare. Vi har lång erfarenhet från branschen och vi arbetar långsiktigt. Något som vi tror skapar trygghet för ägare och personal såväl som för våra..
Eveco Handel AB , Mölndal

Västkustens bästa IT-företag med helhetslösningar för IT

Våra kunder är företag, kommuner och andra offentliga verksamheter som vill driva sin verksamhet utan avbrott och med tillgång till vår kompententa tekniker. Flera av dem har samhällskritiska funkti..
ITConnect Scandinavia AB , Uddevalla

Den äldsta trafikskolan i Mariestad

I 86 år har vi på Anderssons Trafikskola utbildat Sveriges nästa förare i Mariestad, kanske är du nästa? Vi erbjuder en stor bredd av utbildningar, både teoretiska och praktiska, tillsammans med sto..
Anderssons Trafikskola , Mariestad

Stans trevligaste redovisningsbyrå

Ekonomikonsulterna i Råsunda AB är en liten redovisningsbyrå med stora kunskaper. Vi är en auktoriserad redovisningsbyrå som startade 2001 och har erfarenhet inom flera olika branscher. Vår målsättn..
Ekonomikonsulterna i Råsunda , Solna

Kunskap - Kärlek - Fred

Alsalamskolan är en fristående förskola och grundskolan F-9 som startade 2003. Vi ägs av Alrisalah Skandinaviska Stiftelse, en ideell stiftelse. Undervisningen på Alsalamskolan vilar på en solid gru..
Alsalamskolan , Örebro

TALKOO GÖR DET ENKELT

Vår personal har alla gått interna utbildningar i att planera, packa och lossa våra flyttbilar. Ni som kunder kan känna er fullkomligt säkra på att vi kommer att göra allt för att ni ska bli fullstä..
Kooperativet Talkoo Ekonomisk förening , Eskilstuna

Bostäder att trivas i

Husman KB är ett familjeägt fastighetsbolag som huvudsakligen äger fastigheter i Uppsala, Enköping och norra Uppland. Vi är ett mindre företag som anser att god service och ett personligt engagemang..
Husman Fastigheter AB

El-installatør, der favner bredt og med stærke kompetencer

Arssarnerit er en landsdækkende virksomhed, som hjælper offentlige og private virksomheder med tekniske fagentreprise- og serviceopgaver. Vi giver vores kunder energi til mere gennem løsninger, der ..
Arssarnerit A/S

Alla har rätt till ett bra liv. Ja, alla.

Vi är 16 000 medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som varje dag strävar efter att ge bättre livskvalitet åt våra 9 000 kunder och klienter. Våra värdeord engagemang, glädje och ansvar ä..
Humana AB

Auktoriserad Bilverkstad för Mitsubishi & Mekonomen

Välkommen till vår verkstad och tillbehörsbutik i Kumla! Andersson Bilcenter är auktoriserad verkstad för Mitsubishi, men vi är även en Mekonomen bilverkstad. Det innebär att även ägare av andra bil..
Andersson Bilcenter i Kumla AB , Kumla

Hjärna. Hjärta. Envishet.

EC Konsult AB är ett teknikkonsultföretag med ca 20 anställda. Bolaget grundades 1985 och är idag personalägt. Verksamheten är främst inriktad på: • design, utveckling, test, verifiering och dokumen..
EC Konsult AB , Karlshamn

Hjemmelaget mat i 80 år!

Serveringssteder kommer og går, men Løvolds Kafeteria består. Det hele startet da Johan Løvold åpnet Joh. Løvold på kaia i Bodø i 1938. Johan og kona Ågot innså snart at sultne mager gir dårlige kun..
Løvolds Kafeteria AS , Bodø

God Assistans - vårt löfte

Varför välja God Assistans? Vi hjälper dig att välja personlig assistent utifrån dina önskemål och behov. Samtidigt försöker vi hitta den assistent som passar just dig bäst. Dessutom stöttar vi dig ..
God Assistans i Väst AB , Göteborg

Skärgårdskommun i Värmland

Hammarö kommun består av en ö som ligger i norra delen av Vänern, omgiven av klippor och glittrande vatten. Kommunen har drygt 16.000 invånare och huvudorten är Skoghall. Med 54 kvadratkilometer är ..
Hammarö kommun , Hammarö

Kaffenjutning – nymalt, inte kapslat

Det ultimata kafferesultatet från färska kaffebönor, färskmalda med en knapptryckning på mindre än sextio sekunder – helt i din egen smak. Kaffemaskiner - privat: Kaffemaskiner från JURA står för de..
JURA Sweden AB , Stockholm

Djursjukvård med hjärta och hjärna

Vi är den lilla privata kliniken med det stora hjärtat. Vi hjälper dig när din vän är sjuk. Våra veterinärer Anna Fucik och Frida Ek Terlecki har mångårig erfarenhet som smådjursveterinärer. Hos oss..
Veterinären i Stallarholmen , Strängnäs

Anerkendt mexicansk restaurant i København

El Viejo Mexico er en mexicansk delikatesse restaurant i centrum af København, der tager udgangspunkt i det klassiske mexicanske køkken og den sydamerikanske madkultur og giver de originale retter e..
El Viejo Mexico , København

Professionell tandläkare och tandhygienist

Besök oss på vår moderna mottagning i centrala Malmö​: Hos våra tandläkare på kliniken i centrala Malmö är du i trygga händer. ​​ Tandlaget har över 20 års erfarenhet i branschen. Hos oss får du pro..
Permadent AB , Malmö

Et badeland for hele familien

Polarbadet i Bardufoss er sted for velvære, lek og moro. Vi er et fullverdig badeland med attraksjoner for hele familien. Her finner du vannsklie, stupetårn, vannattraksjoner, idrettsbasseng, bobleb..
Polarbadet AS , Målselv

Velkommen til Pedersen Sveis & Maskinering AS

Pedersen Sveis & Maskinering AS er en mekanisk servicebedrift som har sitt utspring i fra Pedersen’s Sveiseverksted. Vi holder til på Bøverbru i Vestre Toten kommune, og er nå en familiebedrift ..
Pedersen Sveis & Maskinering AS , Vestre Toten

Allt inom vägmarkering!

Svensk Linjemarkering AB startade 2011 men har mer än 40 års erfarenhet i branschen. Vi jobbar med en totallösning inom vägmarkering – både maskin- och handläggning. Kontakta oss för offertförslag –..
Svensk Linjemarkering AB , Kristianstad

Kontorsstädning

Till er som söker kvalitets städning till marknadens bästa priser Erbjuder vi toppkvalitets städning för 299 kr/timme ex moms. För abonnemangs kunder erbjuder vi 20% rabatt på första fakturan. Vi är..
Rätt Hjälp Städning & Barnpassning AB , Göteborg

Äkta löshår av hög kvalitet

Frisörsalong mitt i Stockholm på den anrika adressen Sveavägen 79! I denna ljusa och fräscha salong hittar du några av Stockholms bästa frisörer. Alla våra frisörer är experter inom sina områden som..
SweNat AB , Stockholm

Kreativt lärande i en stimulerande miljö

Tusentals personer har redan studerat här på vår folkhögskola - nu är det din tur! Vill du göra saker som du brinner för? Drömmer du om en meningsfull sysselsättning? Är du sugen på att byta yrke? P..
Fridhems Folkhögskola , Svalöv

Den lilla skolan med det stora hjärtat

Mikaeliskolan är Nyköpings äldsta friskola - en icke vinstdrivande Waldorfskola med start 1986. Skolan drivs av en stiftelse med lärare och föräldrar i styrelsen. Här finns förskoleklass, samt grund..
Stiftelsen Mikaeliskolan i Nyköping , Nyköping

Skræddersyede totalløsninger til den enkelte kunde

BH HotelService ApS er blandt de absolut største og førende indenfor hotelrengøring og leverer rengøringsservice af højeste kvalitet med vores kvalificerede Housekeeping Managers og rengøringsassist..
BH HotelService ApS , KØBENHAVN S

Transporter i Mariestad

Vi bedriver vår verksamhet med Mariestad som utgångspunkt. Här har vi i egna lokaler- terminal, kontor och verkstad. Företagen har cirka 20 anställda i Mariestad, Skövde och Umeå. Medlem i Sveriges ..
Västgöta Gods AB , Mariestad

Multibrandbutiker i Göteborg

Att få vara en viktig del av våra kunders garderob har alltid varit vår högsta önskan och är en stor drivkraft och motivationskälla hos oss på D.O Design Only. Detta innebär att vi ständigt strävar ..
D.O. Design Only , Göteborg

Välkommen till Abris Sjö & Snö Service AB

Nu med hela 3 butiker samt Webshop. 2021 blir vårt 40:e år i branschen! Abris Sjö & Snö är ett familjeföretag som startade 1981 med inriktning på snöskoter, båtar, båtmotorer, motorcykel, motocr..
Abris Snö O Sjöservice AB , Älvdalen

Velkommen til Bjorliheimen Hotell!

Bjorliheimen Hotell og Møtesenter (600moh) ligger ved E136, midtveis mellom Dombås og Åndalsnes. Dette er midt i Reinheimen Nasjonalpark. Hotellet har 130 sengeplasser og kjennetegnes av en hjemme-k..
Bjorliheimen Hotell og Møtesenter

Din frisörsalong på Modehuset

Vi på Soheilas Hårstuga har som mål att ge dig ett så bra resultat som möjligt när du väljer oss som din frisör. Vi har lång erfarenhet, är professionella, lyhörda, vi är kreativa i våra konsultatio..
Soheilas Hårstuga , Kalmar

Välkommen till oss på Pelles Däck

Företaget är en fullservice verkstad med den senaste tekniken och kunskapen. Stort sortiment i kombination med låga priser och perfekt däckservice. Vårt arbetsområde omfattar: - Personbilsdäck - Fäl..
Pelles Däck Aktiebolag , Linköping

BACKATORP Bygg och Fastighetsservice AB

BACKATORP Bygg och Fastighetsservice AB grundades 2016. Vi utför totalentreprenad avseende bygg- och fastighetsservice. Vi har lång erfarenhet och brett kontaktnät i branschen. F-skattsedel innehas.
BACKATORP Bygg O Fastighetsservice AB , Göteborg

Hyr och spela Paintball i Visby, Gotland

Kom och spela Paintball. Paintball är ett perfekt evenemang för svensexor, möhippor kompisgäng, firmafester, kompisgäng, kickoff eller vad som passar er. Ni får imm-fria skyddsmasker, skyddsoverall,..
Visby Paintball

Johanssons Flyttexpress Din lokala Flyttfirma i Göteborg

Vill du flytta då har du kommit rätt. Ring och boka på telefon alltid fasta priser 073-7360 029 Er Flyttfirma i Göteborg Alla Dagar I Veckan. Vi är en väletablerad, prisvärd flyttfirma med lång erfa..
Johanssons Fyttexpress AB , Göteborg

Välkommen till Designbutiken Strängnäs!

Vi är den personliga inredningsbutiken i hjärtat av Strängnäs. I butiken hittar du tidlös inredning för ett vackert och personligt hem. Vi vill att du ska känna dig inspirerad av vårt sortiment och ..
Designbutiken Strängnäs , Strängnäs

En arktisk småstad i världsklass

Gnistrande vinter, ljusa sommarnätter, 10 minuter till allt. Gällivare ligger vackert inbäddat i ett enastående landskap 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor nära 18.000 människor med närhet ti..
Gällivare kommun , Gällivare

Friskvård är bättre än sjukvård

Regelbundna hälsokontroller och tandkontroller ger dig bättre förutsättningar för friska djur. Vi hjälper dig med kostrådgivning, kloklippning, vaccinationer, tandstensborttagning och hälsoundersökn..
Kävlinge Vet , Kävlinge

Furuögrunds Hamncafé utanför Skellefteå

Vårt Café är populärt och lockar många gäster under sommarsäsongen. Du kan sitta inomhus eller på terrassen med utsikt över hamnen och vattnet. Du kan ta en fika med gott bröd, eller äta goda maträt..
Furögrund Hamncafé , Skellefteå

Välkommen till Frida Kvinnojour Hässleholm

Frida Kvinnojour är en ideell förening som grundades 2002. Vi driver ett kollektivt, skyddat boende med hög kvalitet och säkerhet. Vår personalstab har hög kompetens, något som vi underhåller genom ..
Frida Kvinnojour Hässleholm , Hässleholm

Välkommen till Familjeläkarna Bålsta!

Centralt i Skokloster driver Familjeläkarna Bålsta en filial för att kunna ge er patienter bästa möjliga vård i sin närmiljö. Vi vill kombinera professionalism och hög medicinsk kompetens med det nä..
Familjeläkarna i Saltsjöbaden AB , Håbo

Café & Bageri i Luleå

Café Condis & Bageri fokuserar på att erbjuda dig bakverk och service av högsta kvalité! Välkommen in till vårat mysiga café. Bageriet har vi i samma lokal.
Shoppingkonditoriet AB , Luleå

Pazzi - Italian slow food

Ska man göra riktig pizza kan man inte ta några genvägar och fuska. Våra pizzor kostar lite mer, men bakas med en stor portion kärlek och respekt för råvarorna. Mjölet vi använder oss av är av märke..
Pazzi Södermalm , Stockholm

Best Glass är en av världens modernaste fabriker för isolerglas

Då Best Glass Oy grundades år 2011 var målet att bli Finlands ledande tillverkare av isolerglas. Nu är företaget Norra Europas största tillverkare av isolerglas. Företaget tillverkar redan nu över 4..
Best Glass Sweden AB , Skellefteå

Välkommen till Kyl & Maskinservice

Vi säljer och installerar värmepumpar från IVT. Vi utför service och reparation på vitvaror, värmepumpar, tvättmaskiner, torktumlare & torkskåp i Växjö & Alvesta med omnejd. Våra kunder är p..
Kyl och Maskinservice i Växjö AB , Växjö

- Drivkraft - Kunskap - Sunda värderingar -

Med dig som kund vill vi att du skall känna dig trygg utifrån vår breda kompetens och serviceanda. Vi hjälper dig att ta fram varmpressade och bearbetade komponenter i mässing, koppar och aluminium...
SGV Forging in Skultuna AB , Västerås

Et hjem på reisen i Finnmark

Lakselv Hotell ligger på en høyde med en flott utsikt over Porsangerfjorden. Hotellet ligger 1,5 km fra Lakselv sentrum og 3 km fra Lakselv lufthavn, Banak og er et ideelt utgangspunkt for utflukter..
Lakselv Hotell , Porsanger

Lossning och lyft tjänster med teleskoplastare

Vi hjälper er med tunga lyft och höga höjder. Vi lyfter upp till 17m höjd och 4tom. Exempel på lyft /jobb: • Lossning och lastning • Hjälp vid bygg montage • Lyft och förflyttning av material • Lyft..
Skånes lyfttjänst , Kristianstad

Vi kan pälsar

Välkommen till en modern och topputrustad salong i en stor och fräsch lokal! Vi erbjuder olika behandlingar för att din ögonsten ska få vad den förtjänar. Tassarnas erbjuder klippning, trimning och ..
Tassarnas Trim och Spa , Göteborg

Materialhantering - Lossning av byggmaterial

Lotstjänst erbjuder lossning av byggmaterial på Ert bygge: 1) volvo L20 inkl. förare - från 690 sek ex moms 2) Kramer 850 inkl. förare - från 690 sek ex moms Prisexempel: - Lossning av YTONG full la..
Byggnadsgrus , Helsingborg

VÄLKOMMEN TILL VÅRDCENTRAL KOPPARDALEN!

Vi är en privat vårdcentral som har avtal med landstinget. Detta innebär att vi har samma uppdrag och samma besökspriser som den offentliga primärvården. Vi har det fulla primärvårdsuppdraget vilket..
Ekevo AB , Avesta

Välkommen till Hast Ekonomikonsult

Hast Ekonomikonsult startades av Pia Hast 1992. Sedan 2002 är företaget etablerat i centrala Mariefred och har 12 anställda. Vi har för närvarande ca 200 små och medelstora kunder huvudsakligen i Mä..
Hast Ekonomi Konsult AB , Mariefred

Godkjent KAROSSERI og lakkeringsverksted

Vi er et godkjent opprettings og lakkeringsverksted som holder til på Finnsnes, rett ved siden av Senja. Vår daglige leder Einar Hugo Winther har arbeidet på verkstedet siden han var 16 år gammel in..
Finnsnes Billakkering AS , Finnsnes

Ett designhotell av internationella mått

Copperhill Mountain Lodge är beläget högst uppe på Förberget där vägen tar slut (730 m.ö.h). Hotellet har milsvid utsikt över fjällvärlden och våra vintergäster har ski in/ski out till hela Åres ski..
Copperhill Mountain Lodge , Åre

Datorservice i Kortedala

Vi utför fackmannamässig datorservice till vettig kostnad! Har du problem med din dator, ditt nätverk, din Internetuppkoppling eller behöver en uppgradering så hjälper Vi till. En enklare service ko..
Kraftsound KB , Göteborg

Välkommen till den lilla butiken med det stora hjärtat

I Åsele/södra Lappland hittar du den lilla butiken med det stora hjärtat. Vi strävar efter ett intressant och varierande utbud blommor, presenter och inredningsdetaljer. Vi hjälper er med blommor fö..
BlomHörnan ÅSELE AB , Åsele

Välkommen till Café Mandeltårtan

Vi renoverar köket under januari och februari. Under tiden har vi flyttat över till Magasinet där vi serverar lunch och fika. Brödförsäljning och frukost 08.00-10.00. Fika och lunch 10.00-16.00. Öpp..
Cafe Mandeltårtan , Ronneby

47 års erfarenhet av trygga bilaffärer

Per Larssons Bil Startades 1974 av Marianne & Per Larsson, 1980 flyttade verksamheten till Staffanstorp och 1985 byggdes lokalen där vi idag finns fortfarande. Per Larsson var en stor bil- och m..
Per Larssons Bil AB , Staffanstorp

Eldabutiken i Haninge

SVS (Södertörns Ventilationsrengöring och Sanering Aktiebolag) ingår i Elda och erbjuder alla typer av eldstäder och braskaminer från de bästa och mest efterfrågade leverantörerna. Vår Eldabutik i H..
Södertörns Ventilationsrengöring och Sanering Aktiebolag , Haninge

Hundtrim och Hundsim

Välkommen till oss! Vi tar hand om era husdjur på bästa sätt. Alla är välkomna, stora och små hundraser, katter, kaniner och problemhundar. Vi hjälper alla :) Vi erbjuder: -Klippning och Trimning ..
Norrahammars Hundtrim och Sim AB , Jönköping

Mats Nilsson

Erfaren frilansmusiker med saxofon och sång som specialitet. Arbetar med balkanmusik i Andra Generationen, med nordisk folkmusik i grupperna RÅmantik med soul och R&B i gruppen Sould Out samt me..
Saxomatso

Datorservice i Hässleholm

Vi utför bland annat följande tjänster: * Felsökning & reparationer. * Rensning av virus. * Rensning av reklam och annat som saktar ner datorn. * Installation och konfiguration av tillbehör elle..
Dataporten , Hässleholm

Välkommen till Genc Redovisning!

Vårt mål är att erbjuda just ditt företag den hjälp du behöver i olika situationer. Vi vill att du ska känna dig trygg och koncentrera dig på vidareutveckling av din affärsidé. För att detta ska fun..
Genc Redovisning HB , Botkyrka

Utför allt arbeten inom byggnadsplåtslageri

Innerstadens Plåttjänst AB är ett plåtslageri som utför alla förekommande arbeten inom byggnadsplåtslageri, allt från arbeten på villor till större entreprenader, både ny- och ombyggnadsarbeten. Vi ..
Innerstadens Plåttjänst AB , Göteborg

Hjertelig velkommen til Bølgelengde

Her kan du lese mer om frisør Bølgelengde: Frisør Bølgelengde er en damefrisør og herrefrisør som holder til på Vettre Torg i Asker. Vi har holdt på siden 1989, og siden da har vårt ønske vært å ska..
Bølgelengde AS

Varmt välkommen till Smart Tandvård

Smart Tandvård är en specialistmottagning som utför tandreglering för barn och vuxna samt allmäntandvård för barn och vuxna i Malmö. Här på kliniken erbjuder vi det bästa inom tandvården, den senast..
Smart Tandvård i Malmö AB , Malmö

Your holiday restaurant and hotel in the heart of Lapland

Far away from daily routine, but still within reach, in the heart of Lapland, here it lays: „Lappesuando“. Our beautiful Hotel & Lodge Lappeasuando is located right on E10 and at the fishful riv..
Lappeasuando Hotel & Lodge , Gälllivare

Sveriges prisvärdaste städning

Det här utför vi: Vi har en städlista som visar vilka olika moment vi utför, med undantag för individuella överenskommelser. Säkerhetspolicy: I största möjliga mån följer vi Svenska stöldskyddsfören..
Rent Hemma i Stockholm AB , Stockholm

Vi kör taxi dygnet runt!

Om Taxi Sälen: Taxi Sälen har i många år bedrivit taxiverksamhet i Sälen, Tandådalen och Lindvallen. Vi har lång erfarenhet och stor kunskap av taxiverksamhet. Taxi Sälen utför all slags taxitrafik ..
Green Cab i Sälen

Trafikskola i Göteborg

Almas Trafikskola slog upp sina dörrar i början av 2014. Sedan dess har vi utbildat mängder av elever på B-körkort. Vi har lagt fokus på en trevlig inlärningsmiljö där vi använder oss utav den senas..
Almas Trafikskola , Göteborg

Städabonnemang av Dino Städ från 899 kr/månad

Vi erbjuder alla typer av städtjänster för förmånliga priser med städgaranti. Vårt mål är först och främst att tillfredsställa våra kunders behov och önskemål och just därför utgår vi alltid från de..
Dino Städ AB , Sundbyberg

Välkomna till Venus Beauty i Sundsvall Centrum

Vi finns i Storgatan 16 mittemot Kent Watch & Jewellery. Vår salong erbjuder olika skönhetsbehandlingar som nagelförlängning, nagelförstärkning, manikyr och pedikyr. Det viktigaste för oss är nö..
Venus Beauty , Sundsvall

Dränering och Markarbeten

Vi utför allt inom bygg, stort som smått. Är det vi som bygger din Nya Pool till sommaren. Tveka inte ring oss om frågor kring detta. Beskrivning: Vi gör betongarbeten, (från schaktning till färdig ..
EA Byggpartner AB

Hjälp med lönehanteringen

Behöver du hjälp med lönehanteringen kontakta då oss så börjar vi med ett första möte och ser vad just du behöver. Priset sätter vi utifrån dina behov. Ett första möte kostar ingenting. Är ni i beho..
Salary Sweden AB , Västervik

Hyra PARTYTÄLT med UPPSÄTTNING - Möbler & tillbehör

Sveriges bästa partytält! Vi kommer till er och monterar upp tältet på angiven plats! Göteborg + 10mil omnejd. * 4x6m: 4500kr, 24m2, 36 sittplatser * 5x8m: 5500kr, 40m2, 48 sittplatser * 7x14m: 1500..
AO Uthyrning AB , Ale