Bil & motor
Data
Butik & affär
Ekonomi
Flytt & transport
Hantverkare
Hundvakt & djurskötsel
Kropps- & skönhetsvård
Musik & underhållning
Resor & övernattning
Restaurang & catering
Städning
Trädgård & markarbeten
Undervisning
Vård & omsorg
Övrigt
 


 

Ett byggföretag i Stockholm med ovanligt nöjda kunder

Byggimperium - Ett byggföretag för er som ställer höga krav på hantverkare i Stockholm och Mälardalen. Vi är ett byggföretag för privatpersoner, bostadsrättsföreningar och fastighetsförvaltare. Vi e..
Byggimperium Sverige AB , Tyresö

Hos oss får du trygg och säker tandvård

Vår klinik Vår personal har lång erfarenhet inom allmäntandvård så du kan känna dig trygg med att få den bästa vården. För oss är den personliga kontakten viktig, därför får du träffa samma behandla..
Tandhälsan A6 Jönköping AB , Jönköping

Smidig flytthjälp till bästa priser

Excellents Moving är en unik flyttfirma i Stockholm som erbjuder bra priser på flytthjälp. Vårt unika system ger oss möjlighet att automatiskt skicka offerter till kunder efter att de har fyllt i vå..
Excellent Moving Sweden AB , Stockholm

Töreboda Veterinärtjänst

Vi på Töreboda Veterinärtjänst vet att du som kommer till oss vill ditt djurs bästa. Alla djur och ägare har olika behov. Vår uppgift är att ge dig kunskap för att du ska kunna ta bra beslut. Tillsa..
Töreboda Veterinärtjänst AB , Töreboda

Sjukvård, barnhälsovård & psykosocial kompetens

S:t Eriks Vårdcentral erbjuder ett brett utbud av sjukvård, barnhälsovård och psykosocial kompetens både förebyggande och behovsanpassat så att de som bor och arbetar på Kungsholmen kan vara trygga ..
ST Eriks Vårdbolag AB , Stockholm

Maskintransporter över hela landet

Vi transporterar och flyttar alla typer av Maskiner så som; Lastmaskin, Grävmaskin, Bandgrävare, Hjulgrävare, Traktor, Skördetröskor, Skotare, Skördare, Skogsmaskin, Flistugg, Vältar, Såmaskin, Harv..
TK Traktordelar AB , Linköping

Kunskap över gränserna

Litorina folkhögskola är en skola med cirka 500 kursdeltagare. Det ger oss möjlighet att lära känna och lyssna på var och en, vilket är viktigt för oss. Vi ger dig verktyg och möjligheter så att du ..
Litorina folkhögskola , Karlskrona

Skapa din hemsida idag - till ett fast pris

Pricki Webbyrå hjälper er med moderna och totalt funktionella hemsidor. Vi är inte nöjda förrän vi har levererat allt vi har lovat och överträffat era förväntningar och satsar på långvariga relation..
Pricki Webbyrå , Stockholm

Tolkens Trafikskola i Arvika

Vi erbjuder körkortsutbildning för personbil - både manuell och automatväxlad bil. Vi tillhandahåller körlektioner, webtester, riskutbildningar samt handledarutbildning. Hos oss står du i centrum oa..
Tolkens Trafikskola , Arvika

Stockholms största och minsta jazzclub

Glenn Miller Café är både den största och minsta jazzklubben. Vi är stolta och tacksamma att kunna erbjuda dig en hög kvalitet och stor variation jazz och jazzmusiker. Köket är franskt med rätter so..
Glenn Miller Café , Stockholm

Trädgårdsanläggning, Markarbeten

Kiem Entreprenad utför allt inom trädgårdsanläggning & markarbete. - Stensättningar/plattläggning. - Murar. - Dammar. - Staket & stängsel. - Dräneringar/ fuktisolering av husgrunder. - Avlop..
Kiem Entreprenad , Ronneby

Hotell/stugor i vildmarken

På hotellet erbjuder vi rum av rumstyperna tvåbäddsrum, dubbelrum, enkelrum samt superiorrum. Välj vilken rumstyp som passar just dig bäst. Sängkläder, frukost och gratis wifi ingår alltid i hotellr..
Abisko Mountain Lodge , Kiruna

Välkommen till Skönhetspalatset!

Kom till oss på Skönhetspalatset om du vill bli väl omhändertagen och bli riktigt bortskämd en stund. Hit går man för att ta hand om sin yttre skönhet oavsett om man vill vara klassiskt vardagsfin e..
Skönhetspalatset , Linköping

Vi gör din vardag lättare!

GS Städ AB är ett företag som erbjuder allt inom ramen för hushållsnära tjänster för både privatpersoner och företag. Som privatperson kan du med fördel ta del av Rut-avdraget direkt på fakturan, oc..
GS STÄD AB , Nacka

Student- balfotografering

Pandemin ställde till det under ett par år för alla studenter, men nu är det fullt blås igen.
 Mösspåtagning, trappan, balen, fester! Äntligen! Så, på med outfiten, fram med mössan, putsa skorna och..
FOTOGRAF - MickeOlsson.se , Karlskrona

Välkommen till Primärtandvården!

Hjärtligt välkommen till Primärtandvården, din nya tandläkare på Kyrkbytorget i Göteborg. Under våren 2018 kan vi på Primärtandvården stolt presentera vår nyetablerade klinik på Kyrkbytorget. Efter ..
Primärtandvården Kyrkbytorget AB , Göteborg

Din redovisningsbyrå

Sundenströms Redovisning AB är en redovisningsbyrå med kontor vid Örby Slott, Älvsjö i Stockholm. Vi arbetar med bokföring, bokslut, årsredovisningar, deklarationer, lönehantering och fakturering. V..
Sundenströms Redovisning AB , Stockholm

Välkommen till Lundmarks Bilvård

Lundmarks Bilvård sysslar med professionell rengöring och finputsning av bilar. Företaget har funnits i elva år, men vi har långt mer än dubbel så lång erfarenhet i branschen. När du anlitar Lundmar..
Lundmarks Bilvård , Mariestad

Vi är bäst på fest!

Vi har det du behöver inför en fest - vare sig du är värd eller gäst! Ballonger, girlanger, hattar och ljus vi har prylarna som pyntar ditt hus… Inom maskerad har vi det mesta, så ta en kik här när ..
Partaj Uddevalla , Uddevalla

Flyttfirma för flyttar över hela landet

Engströms Express är ett familjeföretag som etablerades i Luleå 1950, och är nu en flyttfirma som leds av tredje generationen. Vi har mycket lång erfarenhet av flyttningar och transporttjänster, såv..
Engströms Express AB , Luleå

Riv och bygg tjänster som gör skillnaden

Välkommen till Yuppos Way AB, ett bygg företag i Malmö, Sverige. Vi håller på med Rivning, Sanering, Håltagning och Bygg. Från början till slutet jobbar vi med en ide att riv och bygg tjänster behöv..
Yuppos Way AB , Malmö

Vällagad lunch, take away och catering

Som vår gäst är du i fokus. Vi utgår från dina önskemål och vårt mål är att leverera lite mer än det du förväntar. Vi brinner för god och vällagad cateringmat, allt tillagat i vårt eget kök. Vi har ..
Matmästarna Sverige AB , Södertälje

Välkommen till Arsenalen

Museet är öppet lördagar och söndagar kl 11:00-17:00. Vi har gjort vissa förändringar i lokalerna för att minska smittspridningen. Att tänka på innan och under ert besök. Känner du dig krasslig, sta..
Arsenalen , Strängnäs

Redovisningstjänster

Vi är en bokföringsbyrå som erbjuder företag redovisnings- och konsulttjänster, registrerar fakturor, betalningar och andra verifikationer. Vi erbjuder även boksluts- och årsredovisningstjänster. Ko..
KSEkonomitjänstAB , Kiruna

Golvläggare akryl/epoxi allt inom golv

Vi är ett företag som utför fogfria golvbeläggningar med epoxi och acryl baserade produkter runt om i Sverige. Vi utgår ifrån Helsingborg. -Passar bra till balkonger, soprum, garage, verkstäder, sto..
AcryMaster i Helsingborg AB , Helsingborg

Vad vill du göra i sommar?

Vakna till Vänerns kluckande och somna med sand mellan tårna. På Ursand bor du ett stenkast från en av Vänerns mäktigaste sandstränder och med direkt närhet till stora skogar och härliga promenadstr..
Ursands Resort och Camping AB , Vänersborg

Strängnäs Katthotell

Vår ambition är att erbjuda ett katthotell där katter trivs och mår bra. För oss innebär det, förutom att ha väl anpassade lokaler, god, nyttig mat, rum inredda på ett för katten passande sätt, att ..
Strängnäs Katthotell , Strängnäs

Borås största och bästa städbolag

Damma Och Städa AB erbjuder sina tjänster inom Älvsborg. Vi har godkänd F-skatt, registrerade för moms. Helt ansvarsförsäkrade genom Länsförsäkringar. Vi sköter all RUT ansökan gentemot Skatteverket..
Damma Och Städa AB , Borås

Bilar, Transportbilar & motorcyklar

Hos oss hittar du normalt ca 30 motorcyklar och upp till 80 bilar i alla storlekar och prisklasser. Välkommen att ta en kopp kaffe medan vi utför service och däckbyte på ditt fordon. Glöm inte att v..
Bil & MC i Staffanstorp AB , Staffanstorp

Välkommen till Studio Blanco Tattoo

Vi är ett gäng med många år i branschen som brinner helhjärtat för tatueringar! Tillsammans har vi vunnit många priser på nationella och internationella tatueringsmässor. På studion är vi flera tatu..
Studio Blanco Tattoo , Stockholm

Oavsett event har vi middagen för dig

Vi på KöttEssen har varit marknadsledande på catering och god mat i Kristianstadsområdet sedan 1997. För oss är det viktigt att Ni skall njuta av festen. Jobbet gör vi. Kom gärna med förslag och öns..
KöttEssen , Kristianstad

Vi visar dig vägen till ditt körkort!

Entré Trafikskola i Malmö har sedan starten 2011 arbetat oförtrutet med att nå målsättningen att bli bästa trafikskola Malmö. För att lyckas med det ställer vi inte bara alltid mycket höga krav hos ..
Entré Trafikskola , Malmö

Vi mekar & tvättar din bil

Alingsås Mek & Tvätt AB är ett företag som håller hög kvalitet! Vi sätter krav på vårt arbete och använder endast rekommenderade produkter och delar till din bil. Vårt mål är att du som kund ska..
Alingsås Mek & Tvätt AB , Alingsås

Välkommen till en trygg hemtjänst nära dig

Vi är familjeföretaget som sätter dig i centrum. Vi jobbar i små grupper med låg personalomsättning. All personal har demensutbildning och vi kan garantera vaccinerad personal. En etablerad hemtjäns..
Aurora Omsorg , Stockholm

Tandläkare i Hässleholm för hela Skåne

Välkommen till Alfa Tandvårdskliniken i Hässleholm! Med över 30 års erfarenhet tar vi hand om dig och dina tänder. Därför ska du välja Alfa Tandvårds- kliniken! Vi har generösa öppettider och kan hå..
Abcare Tandvård AB , Hässleholm

Ombyggnad - Tillbyggnad - Nybyggnad

Vi som bygger i Mälardalen AB är ett byggföretag som kan erbjuda total entreprenad, allt från grund till uppförande av hus, ombyggnationer och tillbyggnationer. Hos oss möter ni alltid kompetent per..
Vi Som Bygger i Mälardalen AB , Mariefred

Flytthjälp i Huddinge

Vi är en flyttfirma i Huddinge, Uppsala, Spånga och Göteborg med ett komplett utbud av flytt tjänster. Timpris: Flyttbil + 4 man: 1150 kr/ timme. Flyttbil + 3 man: 925 kr/ timme. Flyttbil + 2 man: 6..
Norden städ & flytt AB , Huddinge

Datorservice i Bromma - Stockholm

Har du problem med din dator? DATAKING är ett dataföretag med inriktning på IT och Datorservice vi erbjuder dig en snabb reparation av din dator. Inlämnings service: I vår data butik i Brommaplan ka..
Dataking i Bromma , Stockholm

Skönhet salong i Västerås

Vi finns på stora gatan 26 (mittemot punkt 2) i Västerås centrum. Vi jobbar med naglar och vi erbjuder även fotvård. Vår affärside är att tillfredsställa kunders behov av fina, friska naglar samt fö..
Rosa nail Västerås , Västerås

En camping underbart belägen vid Göta Kanal

Nya som gamla gäster hälsas välkomna till en ny säsong! För drygt tio år sedan fanns här på området inget annat än åkermark. Göta kanals alla gäster passerade utan vetskap om att här skulle stå en n..
Töreboda Camping & Bad , Töreboda

Dränering & grundisolering, poolgrävning etc

Dräneringsarbeten med isodrän utföres till fasta priser. För optimal funktion rekommenderar ISODRÄN att det gamla fuktskyddet avlägsnas med ca 75 % nedersta halvmetern och ca 50 % över resterande yt..
Cajs Gräv & Schakt , Malmö

Evidensia Specialistdjursjukhuset

Kompetens, resurser, erfarenhet och omtanke garanterar dig och ditt djur bästa möjliga service och vård. Detta tillsammans med en avancerad och komplett medicinsk-teknisk utrustning gör Specialistdj..
Evidensia Specialistdjursjukhuset Strömsholm , Hallstahammar

Ta kvällen till helt nya höjder!

Spela: Dart på ett helt nytt sätt. Upptäck och njut av detta klassiska spel i moderniserad version och ta kvällen till helt nya höjder – vi vill erbjuda dig och dina vänner den ultimata helkvällen! ..
Oche Göteborg AB , Göteborg

Ekonomi- och lönefunktion

Ekonomibyrån i Malmö erbjuder helhetslösningar för företag inom ekonomi- och lönefunktion. Vi är specialister inom ekonomi- och löneoutsourcing, för oss är det viktigt att du som kund riktar ett ful..
Ekonomibyrån i Malmö AB , Malmö

Hundpensionat / hundhotell i södra Dalarna

Dala Hundrastning & Hundhotell i Hedemora, södra dalarna, erbjuder hundpensionat vistelse i lugn lantlig miljö. I mån av plats erbjuder vi även hundpassning över dagen (helgfria vardagar) . Våra..
Dala Hundrastning & Hundhotell , Hedemora

Eskilstunas tryggaste gymnasieskola

Grillska Gymnasiet Eskilstuna ligger mitt på Kungsgatan i centrala Eskilstuna i trivsamma lokaler. Skolan har cirka 680 elever fördelade på sex olika program, både högskoleförberedande och yrkesprog..
Grillska Gymnasiet Eskilstuna , Eskilstuna

Crystals, fossil and jewelry

Sten Bumlingen is a boutique for gemstones, crystals, fossil and jewelry and a Workshop studio for studying the art of gemstone cutting. Use our experiense to create your own unique jewellery. Share..
Sten Bumlingen , Mariefred

Trollerikalas

En oemotståndlig överraskning... Vad kan passa bättre än att hyra in en trollkarl om man vill få en förtrollad dag på kalaset fylld med roliga och spännande överraskningar? Ge barnen minnen och gläd..
CityMagic , Hisingen

Vi hämtar skrotbilar kostnadsfritt

Vi hämtar alla typer av kompletta skrotbilar kostnadsfritt. Vi kan tänka oss betala för bilen. Om det är en nyare bil ska skrotas 1000+ kronor. Lämnar man en bil till skroten får man pengar för det...
Mullhyttan Fordonsdemontering AB , Lekeberg

Välkommen till Stiftelsen Viktoriagården

Stiftelsen Viktoriagården är en icke vinstdrivande stiftelse som vila på antroposofisk grund och erbjuder vård och omsorg för ungdomar och vuxna. För oss är det viktigt att vårda både kropp och själ..
Stiftelsen Viktoriagården , Nyköping

Skärmbyte iPad 499:-

Vi erbjuder reparation av alla iPad modeller. Vare sig du behöver byta glas, batteri eller hemknapp så fixar vi det! Vi har drop-in service så det är bara att komma in när som helst under våra öppet..
Tekniker 91 , Stockholm

Varmt välkomna till RCD Bil AB

Hos oss hittar ni service i världsklass. Som kund är du alltid i största fokus. Vi skapar tillit genom ärlighet och försöker alltid uppnå våra kunders förväntningar. Med massa erfarenhet i nacken hi..
RCD BIL AB , Stockholm

Badrum, Kakel & Klinkers

Certifierad badrumsrenovering i Stockholm. Är du intresserad av att få ditt badrum renoverat? Vi levererar snygga och hållbara badrum för dig som söker efter det allra bästa. Vi utför all typ av: •B..
instaplatt & entreprenad , Enskede, Årsta, Skarpnäck

Vårt djurhotell är en toppmodern anläggning med alla bekvämligheter

Skånes Djurhotell & Resort är placerat mitt i det skånska landskapet ute i en gårdsliknande miljö på ZooGiganten i Lomma. Här finns en härlig plats med salong för djur, stor djuraffär för allas ..
Zooab i Lomma AB , Lomma

Fönsterputs & Städning

Fönsterputs: En skicklig fönsterputsare utför sitt arbete med kunskap, effektivitet och noggrannhet. Vår erfarenhet av fönsterputs gör att du kan vara helt lugn. Får vi förtroendet av dig så tar vi ..
Finspångs Fönsterputs & Städ AB , Finspång

Upplev Sveriges första actionbad

Hjärtat slår ett hårdare slag när du tar steget ut. Rushen i magen känns direkt på pulsen. Blodet i ådrorna strömmar lika snabbt som vattnet i den brantaste bana du åkt. Det här är det vi kallar bad..
Kokpunkten , Västerås

Modern och bohemisk inredning

Vi brinner för allt inom interiör och väljer därför sortiment med största omsorg. Alla produkter är noga utvalda och vi letar ständigt efter nya unika produkter till vår butik. Vi engagerar oss i al..
Soluppgången , Helsingborg

VÄLKOMMEN TILL SUWI REDOVISNINGSKONSULT!

SuWi redovisningskonsult är en nystartad redovisningsbyrå i Lund – fast med lång erfarenhet. Här hjälper vi små och stora företag bokföring, bokslut, årsredovisning och deklarationer. Personlig serv..
SuWi redovisningskonsult , Lund

Hundkurs. Hundägarutbildning

Välkommen till Hundledarskap i Hofterup, nära Center syd. Vill du starta livet med din valp i rätt ände? Trött på rackartygen din unghund har lagt sig till med? Vill du ha vardagslydnad innan hunden..
Hjerpes Hundägarskola , Kävlinge

Välkommen till Nagelfyren Nail & Skin

Få en personlig och vänlig service från manikyr, spa & gel utbildad, fot, laser och nagelterapeut hos Nagelfyren. Salongen är också Shellac, Super Bright, Cryopen, Epilia Diodlaser och Nordlys E..
Nagelfyren Nail & Skin & Casualwomen AB , Södertälje

Trädgårdshjälp i Halmstad, Falkenberg och Laholm

Hos oss på Larssons Alltjänst kan du både beställa regelbunden trädgårdsskötsel under hela säsongen eller vid enstaka tillfällen. Våra trädgårdstjänster innefattar det mesta som ingår i skötseln av ..
T.M.Larssons Alltjänst , Halmstad, Falkenberg, Laholm

Din Städfirma från Skåne

Hej, varmt välkommen! Nu expanderar vi ut mot Stockholmsområdet. Vi hjälper er med städ inom följande: (Engångs städning, Veckovis, varannan vecka eller månadsvis) * Hemstädning * Flyttstädning * Ko..
Gustavsson KF , Östermalm, Djurgården

Hotell i fängslande miljö

En fastighet som funnits så länge som Waterside Mariestad och som är byggd på ett så gediget och beständigt sätt som denna är, har naturligtvis en fantastisk historia. En historia som för fastighete..
Waterside Mariestad Hotell , Mariestad

Skiduthyrning & Sportaffär

Tänndalens Skiduthyrning & Sportaffär har drivits i familjen i över 30 år. Förutom en toppmodern skidhyra med de senaste nyheterna så erbjuder vi en komplett sportaffär med försäljning av skidut..
Tänndalens Skiduthyrning AB , Härjedalen

Floras Café & Steakhouse – En madoplevelse i hyggens tegn

Giv dig selv og dit selskab en hyggelig madoplevelse i hjertet af København! Hos Floras Café & Steakhouse på Vesterbrogade, kan du slappe af i fredelige omgivelser og nyde et godt måltid mad. Hv..
Floras ApS , København

Köp tillskott & träningsutrustning

Atletbutiken är en verksamhet med fysisk butik samt e-handel. Våran butik ligger centralt i Solna (Stockholm) . Produkterna vi säljer riktar sig främst till den tränande i alla kategorier men främst..
Atletbutiken AB , Solna